Wat kost LPG inbouwen?

de kosten

Waarom LPG inbouwen?

Omdat LPG een aanzienlijk goedkopere brandstof is dan benzine en diesel kunt u met een LPG-installatie veel geld besparen. De meeste occasions zijn echter uitgerust met een benzinemotor; er is weinig keuze op het gebied van LPG-auto’s. Het kan daarom lonen om in een benzine-occasion een LPG-installatie in te bouwen.

 

 

Wat kost LPG inbouwen bij BV Agin?

BV Agin voert de inbouw van een LPG-installatie uit tegen een zeer scherpe prijs. Bij ons kunt al vanaf €1395,- terecht voor een LPG-inbouw. Dit is aanzienlijk lager dan de meeste andere aanbieders. Wij doen echter geen concessies in kwaliteit. Als eerste erkende LPG-inbouwer van Nederland hebben wij een naam hoog te houden. Wij leveren daarom vakmanschap dat resulteert in veel tevreden klanten.

Uiteindelijk blijft het voor veel klanten een kwestie van voordeel. Bereken of u de kosten van het inbouwen terugverdiend door te rijden met een LPG tank.

Meer weten? Bereken hier uw voordeel!

 

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer