Wat kost LPG inbouwen?

de kosten

Waarom LPG inbouwen?

Omdat LPG een aanzienlijk goedkopere brandstof is dan benzine en diesel kunt u met een LPG-installatie veel geld besparen. De meeste occasions zijn echter uitgerust met een benzinemotor; er is weinig keuze op het gebied van LPG-auto’s. Het kan daarom lonen om in een benzine-occasion een LPG-installatie in te bouwen.

Wat kost LPG inbouwen bij BV Agin?

BV Agin voert de inbouw van een LPG-installatie uit tegen een zeer scherpe prijs. Bij ons kunt al vanaf €1595,- terecht voor een LPG-inbouw. Dit is aanzienlijk lager dan de meeste andere aanbieders. Wij doen echter geen concessies in kwaliteit. Als eerste erkende LPG-inbouwer van Nederland hebben wij een naam hoog te houden. Wij leveren daarom vakmanschap dat resulteert in veel tevreden klanten.

Uiteindelijk blijft het voor veel klanten een kwestie van voordeel. Bereken of u de kosten van het inbouwen terugverdiend door te rijden met een LPG tank.

Meer weten? Bereken uw voordeel of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan  Bereken hier uw besparing

 

Review

  • OMVL installatie in Nissan Bluebird 1.6LX (1989)
    Na het aanvragen van een offerte kreeg ik binnen een uurtje een antwoord met daarin het type in te bouwen installatie (omvl) en een prijsopgave. Auto maandag gebracht en vrijdag opgehaald. Op woensdag was alles al ingebouwd behalve het mengstuk. Deze was nergens op voorraad en de eventuele levertijd zou 14 dagen bedragen. Vrijdagavond heeft...Lees meer