Wat kost LPG inbouwen?

de kosten

Waarom LPG inbouwen?

Omdat LPG een aanzienlijk goedkopere brandstof is dan benzine en diesel kunt u met een LPG-installatie veel geld besparen. De meeste occasions zijn echter uitgerust met een benzinemotor; er is weinig keuze op het gebied van LPG-auto’s. Het kan daarom lonen om in een benzine-occasion een LPG-installatie in te bouwen.

Wat kost LPG inbouwen bij BV Agin?

BV Agin voert de inbouw van een LPG-installatie uit tegen een zeer scherpe prijs. Bij ons kunt al vanaf €1595,- terecht voor een LPG-inbouw. Dit is aanzienlijk lager dan de meeste andere aanbieders. Wij doen echter geen concessies in kwaliteit. Als eerste erkende LPG-inbouwer van Nederland hebben wij een naam hoog te houden. Wij leveren daarom vakmanschap dat resulteert in veel tevreden klanten.

Uiteindelijk blijft het voor veel klanten een kwestie van voordeel. Bereken of u de kosten van het inbouwen terugverdiend door te rijden met een LPG tank.

Meer weten? Bereken uw voordeel of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan  Bereken hier uw besparing

 

Review

  • LPG inbouw in Rotterdam
    In mijn gebruikte Subaru Forester met slecht 24.000 km op de klok hebben de heren bij Agin voortreffelijk een LPG G3 installatie ingebouwd. Onzichtbaar in de kuip van het reservewiel ligt een 64 liter tank met de vulopening keurig in de kunststof bumper weggewerkt. Na enig afstelwerk in de weken erna, loopt de auto goed...Lees meer