Lpg inbouw Mercedes

Lpg inbouw Mercedes

Autogas is een voordelige manier van rijden. Vooral met de moderne G3 gasinstallatie profiteert u van vele voordelen. Zo maakt de moderne G3 installatie gebruik van aansturingstijden voor de benzine injectoren. Deze worden berekend door middel van een boordcomputer. Met de moderne gasinstallatie heeft u weinig vermogensverlies. Dit is een hele verbetering ten opzichte van de oude lpg-installaties.

De lpg inbouw Mercedes biedt u ook nog andere voordelen. Zo profiteert u van lage brandstofprijzen en een korting op de wegenbelasting. Een lpg-installatie is zowel voor particulieren als bedrijven financieel aantrekkelijk. Bovendien zorgt de moderne G3 lpg-installatie voor minder CO2 uitstoot. Dit is ook nog eens beter voor het milieu.

LPG gasinstallatie en de veiligheid

Rijden op autogas is veilig en voordelig. De lpg inbouw Mercedes is vooral interessant voor mensen die veel rijden. Hierbij geldt: hoe meer er gereden wordt hoe voordeliger het is. Autogas is een veilige brandstof. Er heeft zich in Nederland tot op heden nog nooit een ernstig ongeluk voorgedaan. Bovendien zorgt BV Agin voor een veilige installatie. Hierdoor kunt u vertrouwen op de modernste lpg inbouw Mercedes.

Heeft u een nieuwe Mercedes, dan ligt het omslagpunt op 12.000 tot 14.000 kilometer per jaar. Voor een tweedehands Mercedes ligt het omslagpunt op 5.000 tot 6.000 kilometer per jaar. Het is dus altijd interessant om te rijden op autogas. Bij de inbouw wordt er gekeken naar de beste mogelijkheid. De gasinstallatie kan bijvoorbeeld in de uitsparing voor de reserveband gebouwd worden. Belangrijk is dat er zo min mogelijk ruimte verloren gaat. Hier kunt u bij BV Agin op vertrouwen.

U kiest toch ook voor de LPG inbouw Mercedes?

Ieder model Mercedes kan voorzien worden voor een G3 LPG installatie. Dus ook de A-klasse, de C-klasse, de coupe of de CLS. BV Agin heeft al meer dan 57 jaar ervaring en was de eerste erkende LPG installateur van Nederland. Daarom kunt u vertrouwen op onze expertise. Daarnaast bieden wij voordelige tarieven en werken met de modernste lpg-installaties.

Ook kunnen wij u informeren over de korting op de wegenbelasting. Met de moderne G3 lpg-installatie bedraagt deze €273 per jaar. Hierdoor betaalt u onder de streep gemiddeld €20 per maand meer dan bij een benzine auto. Dit bedrag rijdt u er elke maand snel weer uit. Kies voor een lpg inbouw Mercedes en profiteer van schoner en goedkoop rijden.

Neem contact op

Wilt u meer weten over een G3 LPG-inbouw voor uw mercedes? Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u informeren.

Vraag een offerte aan

 

lpg-inbouw-mercedes

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Een LPG Installatie inbouwen

LPG inbouw Utrecht

Review

  • Lpg inbouw in NA
    Top service! Zeer tevreden over de inbouw en afhandeling van de installatie in mijn mini cooper 🙂