Voordelig rijden, lpg installeren

 Omslagpunt gas

De benzineprijzen stijgen en dalen regelmatig. Momenteel dalen de prijzen. Het is moeilijk te voorspellen hoe lang deze daling aan blijft houden. Feit is dat lpg of autogas altijd voordeliger is dan benzine. Zo kan lpg wel 2 keer goedkoper zijn dan benzine. Juist om deze reden kiezen steeds meer particulieren voor lpg installeren. Ook voor zakelijke rijders blijft dit een interessant onderwerp. Lpg installeren moet op een deskundige manier gebeuren. Daarom kiest u voor de erkende installateur BV Agin. Wij installeren de moderne G3 autogasinstallatie. Deze voldoet aan bepaalde wettelijke eisen. Hierdoor profiteert u van een flinke korting op de wegenbelasting. Dit bedraagt €273 per jaar. Hierdoor wordt rijden op lpg wel heel aantrekkelijk.

Een laag omslagpunt

Het omslagpunt bepaalt of rijden op autogas voordeliger is dan rijden op benzine. Dit wordt berekend aan de hand van het merk en het model auto, het aantal gereden kilometers per jaar en nog een aantal andere factoren. Dit kunt u online zelf berekenen aan de hand van uw kenteken. Vaak wordt ten onrechte gedacht dat rijden op autogas alleen interessant is voor zakelijke rijders. Het omslagpunt voor nieuwe auto’s ligt op 12.000 tot 14.000 kilometer per jaar. Voor tweedehands auto’s kan dit op 5.000 tot 6.000 kilometer per jaar liggen. Wie slim is kijkt zeker even na of een lpg laten installeren interessant is. Wij leveren de beste kwaliteit installaties van het merk Vaille. Bovendien vindt u bij BV Agin regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen.

De voordelen van een lpg installeren

In Nederland en België is lpg bijna overal verkrijgbaar. Ook in het buitenland zijn er voldoende tankstations of tankpunten waar autogas verkocht wordt. In sommige landen moet er hiervoor van de snelweg afgeweken worden. Toch blijft het een veel verkochte brandstof. Lpg is interessant vanwege zijn lage brandstofprijs. Bovendien zorgt de moderne G3 installatie voor minder CO2 uitstoot. De overheid stimuleert dit door middel van een jaarlijkse korting op de wegenbelasting. Hoewel de wegenbelasting voor lpg auto’s hoger ligt dan voor benzine auto’s, zal dit verschil dankzij de korting ongeveer €20 per maand bedragen. Dankzij de lage accijnzen op lpg rijdt u dit er zo weer uit. Wie kiest voor lpg installeren rijdt voordelig naar zijn werk, afspraken of uitstapjes. BV Agin heeft al meer dan 54 jaar ervaring op het gebied van lpg installaties. Als eerste erkende lpg installateur kunt u vertrouwen op onze deskundigheid.

lpg-installeren

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Vialle Installatie

G3 Installatie inbouwen

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer