Voordelen van LPG

de kosten

Een LPG-installatie brengt verschillende voordelen met zich mee. Eén van de belangrijkste voordelen is dat door lage accijnzen op autogas, de literprijs een stuk voordeliger is dan wanneer u benzine of diesel moet tanken. Dit kan, zeker wanneer u veel rijdt in de auto, een grote kostenbesparing zijn. Al vanaf ca. 9.000 km per jaar bent u goedkoper uit met een LPG-installatie. Zeker de moeite waard om het in overweging te nemen

Een ander groot voordeel van LPG is dat het bet is voor het milieu. Bij de verbranding van LPG wordt er minder CO2 uitgestoten dan bij benzine en diesel.

Bereken uw besparing

Overweegt u een LPG-installatie maar wilt u weten of het de investering waard is? Bereken dan uw besparing via onze berekeningstool!

Bereken hier uw besparing

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd naar de voordelen en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer