Volvo V70

Ontdek de mogelijkheden voor een Volvo V70 op LPG

Wist je dat er een brandstof op de markt is die veel voordeliger rijdt dan benzine of diesel? We hebben het over Liquefied Petroleum Gas, oftewel LPG. Deze brandstof is niet alleen veel minder belastend voor milieu, maar ook voor je portemonnee. Je verdient de LPG installatie namelijk snel terug dankzij de lagere accijnzen en kortingen van de overheid. Ook voor Volvo auto’s is LPG erg aantrekkelijk. Waarom? Lees hier alles wat je moet weten over de Volvo V70 met LPG.

Wat heeft een Volvo aan LPG?

Volvo, het Zweedse automerk, is een bijzonder bedrijf dat bekend staat om veiligheidsinnovaties. De driepuntsgordel die we bijvoorbeeld nu allemaal als een vanzelfsprekendheid zien om onze veiligheid te waarborgen, is ooit uitgevonden door een medewerker van Volvo. Dankzij deze uitvinding hebben we nu vijftig procent meer kans om een auto ongeluk te overleven dan zonder. Volvo was ook de eerste die werkte met kindersloten en kreukelzones. Het merk staat, met andere woorden, bekend om een hoge veiligheid. Deze waarden worden doorgepakt wanneer je met LPG rijdt, omdat je dan veel milieuvriendelijker rijdt dat met benzine en diesel. Het is daarom veel beter om in bijvoorbeeld een Volvo V70 met LPG te rijden dan met benzine. Het maakt niet uit of je auto een benzine installatie heeft, een LPG inbouw is ook dan mogelijk. Combineer veiligheid met milieuvriendelijkheid door met je Volvo V70 op LPG te gaan rijden.

Wat kan B.V. Agin mijn Volvo bieden?

Voor Volvo, maar ook voor elk ander automerk, staat B.V. Agin klaar om de juiste LPG inbouw werkelijkheid te maken. Het is belangrijk om dit te laten doen door een betrouwbare specialist, zodat je later niet voor verassingen komt te staan. Met de meer dan 57 jaar ervaring hebben we ons op de markt gezet als de oudste LPG installateur van het land en zijn we de allereerste officieel erkende installateur van Nederland. Of je nu met een Volvo V70 op LPG wilt rijden of een ander merk, bij ons kun je terecht. We houden altijd rekening met de hoogste kwaliteitseisen, zodat je zo lang mogelijk kunt blijven genieten van het voordelige rijden. Onze prijzen zijn ook nog eens inclusief een klepsmeersysteem dat speciaal op je Volvo V70 met LPG is afgestemd. Je komt bij ons dus nooit voor onverwachte kosten te staan. Wij leveren de hoogste kwaliteit tegen betaalbare prijzen. We vinden dat deze milieuvriendelijkere brandstof voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar moet zijn en daarom houden we onze prijzen laag. Zo kun je genieten van voordeliger rijden tegen scherpe prijzen. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat we voor jouw auto kunnen betekenen. We zetten de koffie alvast even klaar.

LPG Volvo v70

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 462 02 61

We helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer