Volvo

Het Zweedse automerk Volvo is een bijzondere; het staat namelijk bekend om zijn veiligheidsinnovaties. Zo werd de driepuntsgordel uitgevonden door een iemand die in dienst was bij Volvo. Deze uitvinding wordt gezien als de belangrijkste veiligheidsinnovatie op autogebied. Met een veiligheidsgordel heeft men namelijk maar liefst vijftig procent meer kans om een ongeluk te overleven dan zonder. Ook kreukelzones en kinderslot werden het eerst uitgevoerd bij Volvo. Kortom, Volvo heeft veiligheid altijd hoog in het vaandel gehad.

Met een Volvo die op LPG rijdt heeft u niet alleen een veilige auto, maar ook een die wat betreft brandstof goedkoper en milieuvriendelijker is dan een benzine- of dieselauto. In de meeste Volvo’s met een benzine-installatie is LPG-inbouw mogelijk.

Als u LPG wilt laten inbouwen is het aan te raden om dit te laten doen door een betrouwbare specialist. BV Agin heeft als oudste LPG-installateur van het land al meer dan 57 jaar ervaring met LPG-inbouw. BV Agin is zelfs de eerste officieel erkende LPG-installateur van Nederland. Voor de inbouw van een LPG-installatie in uw Volvo bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Al onze LPG-installaties voldoen aan de wettelijke eisen en zijn in alle merken auto’s in te bouwen, dus ook in uw Volvo. Wij bouwen alleen LPG-installaties in die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. U kunt zich ervan verzekeren dat u bij ons kwaliteit in huis haalt. De prijzen van onze LPG-installaties zijn inclusief een klepsmeersysteem voor uw Volvo. U komt bij ons dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Dat wij bij de inbouw van LPG bij uw Volvo de hoogste kwaliteit leveren betekent niet dat u bij ons meer betaalt dan elders. Omdat wij de grootste LPG-specialist zijn kunnen wij LPG-installaties zelfs tegen de laagste prijs aanbieden. Ook voor uw Volvo zijn wij daarom niet alleen de oudste, maar ook de voordeligste LPG-installateur van Nederland!

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Renault LPG

LPG inbouwen

 

Review

  • LPG inbouw in Rotterdam
    In mijn gebruikte Subaru Forester met slecht 24.000 km op de klok hebben de heren bij Agin voortreffelijk een LPG G3 installatie ingebouwd. Onzichtbaar in de kuip van het reservewiel ligt een 64 liter tank met de vulopening keurig in de kunststof bumper weggewerkt. Na enig afstelwerk in de weken erna, loopt de auto goed...Lees meer