OMVL installatie in Nissan Bluebird 1.6LX (1989)

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie op door .

Na het aanvragen van een offerte kreeg ik binnen een uurtje een antwoord met daarin het type in te bouwen installatie (omvl) en een prijsopgave. Auto maandag gebracht en vrijdag opgehaald. Op woensdag was alles al ingebouwd behalve het mengstuk. Deze was nergens op voorraad en de eventuele levertijd zou 14 dagen bedragen. Vrijdagavond heeft Agin een ander mengstuk op maat gemaakt door een aanpassing, deze erop gezet en getest. Hij bleek in een keer goed. Vlak na sluitingstijd kon ik de wagen nog halen om de week erop de afmelding bij de RDW in orde te maken.

Ik heb geen enkel probleem met de auto gehad. Op de snelweg bij 100km rijdt hij 1 op 10. Service is top. Geen geouwehoer en je weet waar je aan toe bent want ondanks de kosten voor het mengstuk heb ik de prijs afgerekend die ik in de offerte heb gekregen. Top!

Review

  • LPG inbouw in Rotterdam
    In mijn gebruikte Subaru Forester met slecht 24.000 km op de klok hebben de heren bij Agin voortreffelijk een LPG G3 installatie ingebouwd. Onzichtbaar in de kuip van het reservewiel ligt een 64 liter tank met de vulopening keurig in de kunststof bumper weggewerkt. Na enig afstelwerk in de weken erna, loopt de auto goed...Lees meer