LPG inbouw in Rotterdam

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie op door .

In mijn gebruikte Subaru Forester met slecht 24.000 km op de klok hebben de heren bij Agin voortreffelijk een LPG G3 installatie ingebouwd. Onzichtbaar in de kuip van het reservewiel ligt een 64 liter tank met de vulopening keurig in de kunststof bumper weggewerkt.
Na enig afstelwerk in de weken erna, loopt de auto goed op LPG met een verbruik van ca. 10 liter op 100 km. Prettig en eerlijk zaken doen met deze heren. Als kers op de taart heeft men een vacuumgestuurd kleppen-smeer systeem ingebouwd.Zeker voor Subaru een aanrader daar kleppen stellen bij de laag liggende boxermotor een kostbare ingreep is.Met dit smeersysteem kan ik er 100.000 km tegen zonder kleppen stellen.
Dank voor de goede service heren Agin !

Review

  • OMVL installatie in Nissan Bluebird 1.6LX (1989)
    Na het aanvragen van een offerte kreeg ik binnen een uurtje een antwoord met daarin het type in te bouwen installatie (omvl) en een prijsopgave. Auto maandag gebracht en vrijdag opgehaald. Op woensdag was alles al ingebouwd behalve het mengstuk. Deze was nergens op voorraad en de eventuele levertijd zou 14 dagen bedragen. Vrijdagavond heeft...Lees meer