Renault

Renault is een Frans automerk dat in 1899 werd opgericht door de broers Louis, Fernand en Marcel Renault. Sindsdien is het merk toonaangevend geworden voor de Franse automarkt. Een groot gedeelte van zijn bestaan is Renault een staatsbedrijf geweest, en als zodanig heeft het onder de Fransen enkele liefkozende bijnamen gekregen, waaronder “Le Losange”, als verwijzing naar het logo. Ook in Nederland is de Renault tegenwoordig een veel geziene auto. Dit is niet verwonderlijk, aangezien de Renault in Europa meerdere malen tot auto van het jaar werd verkozen.

Als u uw portemonnee en het milieu wilt sparen kunt u ervoor kiezen om in uw Renault benzineauto een LPG-installatie te laten inbouwen. Met LPG bent u namelijk minder kosten kwijt aan brandstof en stoot u minder CO2 uit. Het is hierbij aan te raden om de LPG-inbouw te laten uitvoeren bij een betrouwbare specialist. BV Agin heeft als oudste LPG-installateur van het land al meer dan 57 jaar ervaring met LPG-inbouw. BV Agin is zelfs de eerste officieel erkende LPG-installateur van Nederland. Voor de inbouw van een LPG-installatie in uw Renault bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Al onze LPG-installaties voldoen aan de wettelijke eisen en zijn in alle merken auto’s in te bouwen, dus ook in uw Renault. Wij bouwen alleen LPG-installaties in die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. U kunt zich ervan verzekeren dat u bij ons kwaliteit in huis haalt. De prijzen van onze LPG-installaties zijn inclusief een klepsmeersysteem voor uw Renault. U komt bij ons dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Dat wij bij de inbouw van LPG bij uw Renault de hoogste kwaliteit leveren betekent niet dat u bij ons meer betaalt dan elders. Omdat wij de grootste LPG-specialist zijn kunnen wij LPG-installaties zelfs tegen de laagste prijs aanbieden. Ook voor uw Renault zijn wij daarom niet alleen de oudste, maar ook de voordeligste LPG-installateur van Nederland!

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Opel LPG

Volvo LPG

 

Review

  • LPG inbouw in Rotterdam
    In mijn gebruikte Subaru Forester met slecht 24.000 km op de klok hebben de heren bij Agin voortreffelijk een LPG G3 installatie ingebouwd. Onzichtbaar in de kuip van het reservewiel ligt een 64 liter tank met de vulopening keurig in de kunststof bumper weggewerkt. Na enig afstelwerk in de weken erna, loopt de auto goed...Lees meer