Opel

Opel adverteert met de slogan “Wir leben Autos”. Met deze slogan drukt Opel niet alleen passie voor auto’s uit, maar verwijst het bedrijf ook naar zijn Duitse wortels. Slimme keuze om nadruk te leggen op die Duitse achtergrond van Opel; Duitse automerken staan immers bekend om hun degelijkheid. De Opel is dan ook al jaren een bekend en betrouwbaar merk. Als u deze eigenschappen van Opel wilt combineren met de voordelen van LPG, dan is LPG-inbouw wellicht een goed idee. BV Agin kan in de meeste occasion en nieuwe Opel benzineauto’s LPG inbouwen.

Het is aan te raden om uw LPG-inbouw te laten uitvoeren bij een betrouwbare specialist. BV Agin heeft als oudste LPG-installateur van het land al meer dan 57 jaar ervaring met LPG-inbouw. BV Agin is zelfs de eerste officieel erkende LPG-installateur van Nederland. Voor de inbouw van een LPG-installatie in uw Opel bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Al onze LPG-installaties voldoen aan de wettelijke eisen en zijn in alle merken auto’s in te bouwen, dus ook in uw Opel. Wij bouwen alleen LPG-installaties in die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. U kunt zich ervan verzekeren dat u bij ons kwaliteit in huis haalt. De prijzen van onze LPG-installaties zijn inclusief een klepsmeersysteem voor uw Opel. U komt bij ons dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Dat wij bij de inbouw van LPG bij uw Opel de hoogste kwaliteit leveren betekent niet dat u bij ons meer betaalt dan elders. Omdat wij de grootste LPG-specialist zijn kunnen wij LPG-installaties zelfs tegen de laagste prijs aanbieden. Ook voor uw Opel zijn wij daarom niet alleen de oudste, maar ook de voordeligste LPG-installateur van Nederland!

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Mercedes LPG

Renault LPG

 

Review

  • LPG inbouw in Rotterdam
    In mijn gebruikte Subaru Forester met slecht 24.000 km op de klok hebben de heren bij Agin voortreffelijk een LPG G3 installatie ingebouwd. Onzichtbaar in de kuip van het reservewiel ligt een 64 liter tank met de vulopening keurig in de kunststof bumper weggewerkt. Na enig afstelwerk in de weken erna, loopt de auto goed...Lees meer