Onderhoud LPG-installatie

Onderhoud lpg

Het is belangrijk om een LPG-installatie goed te onderhouden. Als u tijdig onderhoud laat uitvoeren verlengt u de levensduur van uw LPG-installatie en kunt onnodige slijtage een daarmee samenhangende problemen voorkomen. Het is aan te raden het onderhoud aan een LPG-installatie door een specialist te laten uitvoeren. Een LPG-specialist weet waar hij op moet letten en zal het onderhoud conform de veiligheidsvoorschriften uitvoeren. Zo weet u dat u met een gerust hart gebruik kunt blijven maken van uw LPG-auto.

BV Agin is de oudste LPG-installateur van Nederland. Ook zijn wij in Nederland het eerste bedrijf dat, destijds door Neelie Kroes, als erkende LPG-installateur werd aangewezen. Zo hebben wij al meer dan 54 jaar ervaring met de inbouw en het onderhoud van LPG-installaties. Naast het algemene onderhoud van LPG-installaties vervangen wij ook het gasfilter. Hierbij gaan we zorgvuldig te werk en volgen we de richtlijnen van leveranciers. Voor al het onderhoud en reparatie van uw LPG-installatie kunt u dus bij ons terecht. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we bij BV Agin de fijne kneepjes van het vak. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel; wij nemen het onderhoud aan uw LPG-installatie serieus. Dat wij kwaliteitswerk bieden betekent niet dat u bij ons meer betaalt dan elders. Integendeel, LPG-installaties kunnen wij tegen de laagste prijs aanbieden omdat we de grootste LPG-specialist van Nederland zijn, en daardoor groot kunnen inkopen. Wij zijn dus niet alleen de oudste, maar ook de voordeligste LPG-specialist van Nederland. Daarmee is B.V. Agin een vertrouwd adres voor iedereen met een LPG-installatie.

Heeft u vragen over het onderhoud van uw LPG-installatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst, zodat uw LPG-installatie zo lang mogelijk meegaat. U kunt contact met ons opnemen via de website. En wellicht tot ziens in Rotterdam!

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Kosten LPG inbouwen

Inbouw LPG

Review

  • LPG inbouw in Rotterdam
    In mijn gebruikte Subaru Forester met slecht 24.000 km op de klok hebben de heren bij Agin voortreffelijk een LPG G3 installatie ingebouwd. Onzichtbaar in de kuip van het reservewiel ligt een 64 liter tank met de vulopening keurig in de kunststof bumper weggewerkt. Na enig afstelwerk in de weken erna, loopt de auto goed...Lees meer