Onderhoud LPG installatie

Onderhoud lpg installatie

Zorg voor een goed onderhoud van de LPG installatie

Een Liquefied Petroleum Gas (LPG) installatie helpt je voordeliger te rijden en minder belastend te zijn voor een milieu. Doordat de accijnzen zoveel lager liggen bij LPG dan bij benzine en diesel, kun je veel kosten besparen. Hiernaast krijg je van de gemeente 317 euro korting per jaar op de normale houderschapsbelasting. Een installatie verdient zichzelf dus snel weer terug. Het is wel belangrijk dat je zorgt voor het onderhoud van de LPG installatie. Ontdek hier alles wat je over dit onderhoud moet weten en waarom het zo belangrijk is voor een goed gebruik.

Waarom is het onderhoud van LPG installaties zo belangrijk?

Wanneer je hebt geïnvesteerd in een LPG installatie, dan heb je er baat bij dat deze zo lang mogelijk meegaat. Om de levensduur hoog te houden, is een regelmatig onderhoud nodig. Vaak valt dit samen met het jaarlijkse onderhoud dat je sowieso al aan de auto wilde laten doen. Hiernaast voorkomt een goed onderhoud van de LPG installatie dat er afwijkingen tevoorschijn komen en je straks met onnodige rekeningen van reparaties zit.

Bij B.V. Agin zorgen we daarom voor een zorgvuldig onderhoud waarbij we ook het gas filter vervangen. Uiteraard wordt dit precies volgens de richtlijnen van de leveranciers gedaan. Het is raadzaam om elke 20.000 kilometer, of elke twaalf maanden, het LPG filter te laten vervangen. Door een goed onderhoud van de LPG installatie, gaat deze veel langer mee en kun je er zorgeloos van blijven profiteren.

Hoe werkt het?

Een onderhoud van de LPG installatie vereist een specifieke vakkennis. Het is daarom belangrijk dat je dit altijd laat doen door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is en de juiste middelen en kennis in huis heeft. B.V. Agin is zo’n bedrijf. Het rijden op een LPG installatie is net zo veilig als benzine of diesel. Bij beide systemen worden vloeistoffen onder druk opgeslagen in de tank. Bij B.V. Agin weten we als geen ander hoe we hiermee om moeten gaan.

Dankzij onze meer dan 57 jaar ervaring kunnen we het beste onderhoud bieden waardoor jij zo lang mogelijk kunt blijven genieten van de besparing in je portemonnee. We vinden het belangrijk dat deze goedkope brandstof voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar is. Niet alleen voor de besparing, maar ook voor het milieu. LPG is namelijk veel minder belastend dan benzine of diesel.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je benieuwd naar het onderhoud dat nodig is voor jouw specifieke situatie? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 462 02 61

We helpen je graag verder!

Vraag een offerte aan

 

Review

  • Lpg inbouw in NA
    Top service! Zeer tevreden over de inbouw en afhandeling van de installatie in mijn mini cooper 🙂