LPG3 inbouwen

G3 staat bij LPG-installaties voor “generatie 3”. G3 is dus de derde generatie LPG-installaties. Een LPG3-installatie maakt gebruik van de boordcomputer. Deze berekent de hoeveelheid geïnjecteerd gas nauwkeurig, waardoor de LPG3-installatie nauwelijks last heeft van vermogensverlies. Met LPG3 verbruikt u daarom minder brandstof en bent u dus minder geld kwijt én wordt er minder CO2 uitgestoten. Een ander voordeel van LPG3 is dat deze wordt gesubsidieerd. Met een G3-installatie betaalt u namelijk een lager tarief wegenbelasting dat met een ouder LPG-systeem. LPG3 inbouwen kan daarom lonen.

Bij de meeste benzineauto’s is het mogelijk LPG3 te laten inbouwen. Dit geldt voor zowel nieuwe auto’s als occasions. Of LPG3 inbouwen bij een occasion de moeite waard is hangt af van hoe lang en hoeveel u nog denkt met de auto te rijden. Dit kunt u eenvoudig berekenen.

Als u kiest voor LPG3 inbouwen is het belangrijk dat u dit laat uitvoeren door een erkende LPG-inbouwer. Hiervoor bent u bij BV Agin aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 57 jaar ervaring met LPG inbouwen en hebben de verschillende LPG-systemen meegemaakt, waardoor we ook op het gebied van LPG3 expert zijn. Bij ons kunt u niet alleen voor het inbouwen van LPG3, maar ook voor onderhoud en reparaties aan uw LPG3-auto terecht. Zo zijn wij een totaalgarage voor alle werkzaamheden die er aan uw LPG3-auto moeten gebeuren.

Omdat we groot kunnen inkopen, kunnen wij LPG3 tegen een scherpe prijs inbouwen. Hierbij doen wij geen concessies aan de kwaliteit. Wij willen immers dat u net zo enthousiast blijft over LPG3 als wijzelf. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van LPG3 inbouwen? Kijk dan verder op onze website of vraag direct een offerte aan!

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Gasinstallatie inbouwen

Kosten inbouw LPG

Review

  • Lpg inbouw in NA
    Top service! Zeer tevreden over de inbouw en afhandeling van de installatie in mijn mini cooper 🙂