LPG-inbouw Volkswagen

Lpg inbouwen in VW

Rijden op autogas brengt vele voordelen met zich mee. Ten eerst is er de kostenbesparing die jaarlijks enorm op kan lopen. Ook is rijden op autogas beter voor het milieu. De overheid erkent dit ook en geeft daarom een korting op de wegenbelasting. Dit geldt voor alle G3-installaties oftewel de moderne lpg-installaties. Vaak zijn de feiten over autogas niet bij iedereen bekend. Zo wordt er gedacht dat rijden op autogas hoge installatiekosten met zich meebrengt en niet rendabel is. Vroeger was het inderdaad zo dat lpg vooral door zakelijke rijders gebruikt werd. Die tijd ligt nu ver achter ons en ook voor particulieren wordt het steeds interessanter om te rijden op autogas. Wie meer dan 10.000 kilometer per jaar rijdt weer zeker voordeel uit deze installatie te halen. Het omslagpunt kan via de website eenvoudig berekend worden.

Volkswagen en rijden op autogas

In nagenoeg ieder merk en type auto is een lpg-installatie in te bouwen, dus ook in de Volkswagen. Dit is een populair Duis merk en wordt zowel door jong als oud zeer gewaardeerd. De Kever en de Golf zijn twee type auto’s die wereldwijd het meest verkocht zijn. De Golf staat bekend als een betrouwbare en degelijke auto terwijl de andere modellen bekend staan om hun zuinigheid, efficiëntie of uitstraling. Niet voor niks zijn er zoveel VW-rijders. Steeds meer mensen ervaren de voordelen van rijden op lpg en laten een lpg-installatie inbouwen in hun geliefde VW.

Bespaar ook op de brandstofkosten

Dat lpg voor minder CO2-uitstoot zorgt is goed voor het milieu. De meeste mensen gaan echter voor een besparing op de brandstofkosten. En dat mag ook gerust, want rijden op autogas betekent een flinke besparing. De nieuwste derde-generatie installatie (G3-gasinstallatie) heeft nauwelijks vermogensverlies en werkt zeer efficiënt. Met een lpg-installatie in je VW betaal je meer wegenbelasting doordat de auto zwaarder is, maar de G3-installatie geeft een korting op de wegenbelasting van maar liefst 317 euro per jaar. Omdat een G3-installatie nu eenmaal veel beter voor het milieu is. Bijna elke Volkswagen kan voorzien worden van een lpg-installatie. Dus ook de Volkswagen Golf, VW Polo, Up, Bora, Pasat, Touran en andere modellen. Zelfs in de kleinere modellen is het mogelijk om een gasinstallatie in te bouwen. Informeer naar de mogelijkheden. Ook benieuwd of jij kunt besparen door te rijden op lpg? Bereken het omslagpunt van jouw Volkswagen op de website.

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 462 02 61

We helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan

 

Review

  • LPG G3 in Citroën C5 1.6 THP in Agin Rotterdam
    Bij offerte aanvraag en mijn vragen daarop bleek al snel de deskundigheid van dit bedrijf, zijn konden mij haarfijn uitleggen wat de voor- en nadelen van lpg in een directe injectie is. Inbouw is op een uitstekende wijze gedaan en voor de afgesproken prijs. Auto loopt voortreffelijk, dit bedrijf is een absolute aanrader!