LPG-tank inbouwen

tank inbouwen

LPG is een aantrekkelijke brandstof. Zo belast LPG het milieu minder en bovendien is LPG goedkoper dan benzine of diesel! Als u een benzineauto heeft kan het daarom de moeite lonen om een LPG-tank te laten inbouwen. Er zijn verschillende garages waar u een LPG-tank kunt laten inbouwen. Het is echter wel belangrijk dat het inbouwen van een LPG-tank zorgvuldig gebeurt. U wilt immers nog jarenlang van uw auto gebruik kunnen maken. Ons advies is daarom om uw LPG-tank te laten inbouwen bij een bedrijf dat u vertrouwt.

LPG-inbouw door BV Agin

BV Agin is de oudste LPG-inbouwer van Nederland. Bovendien zijn wij het eerste Nederlandse bedrijf dat, destijds door Neelie Kroes, als erkende LPG-installateur werd aangewezen. Zo hebben wij al meer dan 54 jaar ervaring met het inbouwen van LPG-tanks. Bij de meeste auto’s, zowel nieuw als occasion, kunnen we een LPG-tank inbouwen, maar let wel, we kunnen geen LPG-tank inbouwen bij dieselauto’s. Het inbouwen van LPG-tanks is niet onze enige activiteit; we verzorgen ook algemeen onderhoud. Dus ook voor onderhoud of reparatie van uw (LPG-)auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we bij BV Agin de fijne kneepjes van het vak. Bij ons staat kwaliteit dan ook hoog in het vaandel; wij streven ernaar om iedere klant de beste dienstverlening te bieden. Dat wij kwaliteitswerk bieden betekent niet dat u bij ons een hoge(re) prijs betaalt. Integendeel, omdat wij de grootste LPG-specialist van Nederland zijn kunnen wij door volume-inkoop lage prijzen bieden. Zo zijn wij niet alleen de oudste, maar ook de voordeligste LPG-specialist van Nederland!

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 462 02 61

We helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan

Review

  • Lpg inbouw in NA
    Top service! Zeer tevreden over de inbouw en afhandeling van de installatie in mijn mini cooper 🙂