LPG-tank inbouwen

tank inbouwen

LPG is een aantrekkelijke brandstof. Zo belast LPG het milieu minder en bovendien is LPG goedkoper dan benzine of diesel! Als u een benzineauto heeft kan het daarom de moeite lonen om een LPG-tank te laten inbouwen. Er zijn verschillende garages waar u een LPG-tank kunt laten inbouwen. Het is echter wel belangrijk dat het inbouwen van een LPG-tank zorgvuldig gebeurt. U wilt immers nog jarenlang van uw auto gebruik kunnen maken. Ons advies is daarom om uw LPG-tank te laten inbouwen bij een bedrijf dat u vertrouwt.

BV Agin is de oudste LPG-inbouwer van Nederland. Bovendien zijn wij het eerste Nederlandse bedrijf dat, destijds door Neelie Kroes, als erkende LPG-installateur werd aangewezen. Zo hebben wij al meer dan 54 jaar ervaring met het inbouwen van LPG-tanks. Bij de meeste auto’s, zowel nieuw als occasion, kunnen we een LPG-tank inbouwen, maar let wel, we kunnen geen LPG-tank inbouwen bij dieselauto’s. Het inbouwen van LPG-tanks is niet onze enige activiteit; we verzorgen ook algemeen onderhoud. Dus ook voor onderhoud of reparatie van uw (LPG-)auto bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we bij BV Agin de fijne kneepjes van het vak. Bij ons staat kwaliteit dan ook hoog in het vaandel; wij streven ernaar om iedere klant de beste dienstverlening te bieden. Dat wij kwaliteitswerk bieden betekent niet dat u bij ons een hoge(re) prijs betaalt. Integendeel, omdat wij de grootste LPG-specialist van Nederland zijn kunnen wij door volume-inkoop lage prijzen bieden. Zo zijn wij niet alleen de oudste, maar ook de voordeligste LPG-specialist van Nederland!

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Goedkoop LPG inbouwen

 LPG-installatie inbouwen

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer