Den Haag

den haag
De LPG specialist van Den Haag is B.V. AGIN. LPG specialist B.V. AGIN onderscheidt zich door zijn jarenlange kennis en ervaring in het LPG inbouw, -onderhoud en –reparatie in Den Haag en omstreken. Onze erkende en gespecialiseerde monteurs kunnen alle automerken ombouwen tot een auto die rijdt op autogas. Als LPG specialist in Den Haag zijn wij bevoegd  om naast het LPG onderhoud en de LPG reparaties ook APK keuringen te verrichten en regulier onderhoud aan uw auto uit te voeren. Bij B.V. AGIN, de LPG specialist van Den Haag, vindt u alles dat u wenst voor uw auto onder één dak.

Voordelen van een LPG specialist

Autobezitters die hun auto op gas G3 laten rijden profiteren direct van een lastenbesparing die kan oplopen tot wel honderden euro’s per jaar. Een autobezitter met een LPG inbouw van dé LPG specialist uit Den Haag – B.V. AGIN – profiteert ook van 2 jaar garantie, vakkundig onderhoud en 57 jaar ervaring in LPG installaties. Met onze lange staat van dienst behoren wij tot de LPG specialist van Den Haag en de rest van Nederland.

Autogas Den Haag

De voordelen van een auto op gas G3 zijn al interessant voor iedere autobezitter die jaarlijks meer dan 9.000 kilometer per jaar rijdt. Bent u benieuwd hoeveel u precies kunt besparen? Voer dan de kentekencheck uit op onze website en ontdek binnen enkele seconden wat u kunt besparen als uw auto op gas G3 rijdt. Als LPG specialist hebben wij al duizenden auto’s in Den Haag voorzien van een LPG inbouw.

Wie rekent, rijdt autogas

Ons motto is “Wie rekent, rijdt autogas”. Rijdt u al autogas en bent u geïnteresseerd in onze diensten voor een auto op autogas, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Overweegt u een LPG installatie in uw auto in te bouwen en bent u benieuwd wat u kunt besparen? Voer dan onze kentekencheck uit. Voor overige vragen over LPG en autogas kunt u ons altijd bellen of mailen.

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 462 02 61

We helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer