Sliedrecht

Sliedrecht

 

Ben je op zoek naar LPG in Sliedrecht? Dan ben je bij BV Agin aan het juiste adres. Met meer dan 57 jaar ervaring met LPG-inbouw, weten we als geen ander hoe we met zorg en kunde jouw auto op LPG kunnen laten rijden. Je wilt immers gemakkelijk en goedkoop in en rondom Sliedrecht rijden. LPG brandstof maakt dit mogelijk. Je kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Zo weet je zeker dat je in Sliedrecht altijd vakkundig en tegen betaalbare prijzen geholpen kan worden. Wij onderscheiden ons door de beste kwaliteit en service te leveren die er te vinden is. Ontdek het zelf en gun jezelf de meerwaarde van echte kwaliteit.

Waarom LPG?
Er zijn verschillende goede redenen om gebruik te maken van LPG. Ten eerste de prijs. Het is goedkoper om op deze brandstof te rijden dan op benzine of diesel. Hiermee heb je je investering voor de ombouw er zo uit. Hiernaast is LPG beter voor het milieu, omdat er minder CO2 uitstoot is. Het is dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor je omgeving. Je hoeft tevens niet veel te rijden om je investering terug te verdienen. Al vanaf 6.500 kilometer per jaar wordt LPG winstgevend. Neem daarom vandaag nog contact op met BV Agin om advies te krijgen over jouw situatie.

Met LPG door Sliedrecht
Sliedrecht is een prachtige gemeente waar veel te zien en te doen is. Zo zijn er bijvoorbeeld het Nationaal Baggermuseum, het Sliedrechts museum en veel verschillende monumenten en beelden te zien. En vergeet uiteraard het tweejaarlijkse Baggerfestival niet. Het zou zonde zijn om al deze mooie plekken en evenementen te missen. Gelukkig kun je met LPG goedkoop naar en door Sliedrecht rijden. Bij BV Agin maken we het voor je mogelijk.

LPG-Inbouw Sliedrecht

Meer info? Lees meer over LPG in:

Papendrecht

Bodegraven

Review

  • OMVL installatie in Nissan Bluebird 1.6LX (1989)
    Na het aanvragen van een offerte kreeg ik binnen een uurtje een antwoord met daarin het type in te bouwen installatie (omvl) en een prijsopgave. Auto maandag gebracht en vrijdag opgehaald. Op woensdag was alles al ingebouwd behalve het mengstuk. Deze was nergens op voorraad en de eventuele levertijd zou 14 dagen bedragen. Vrijdagavond heeft...Lees meer