LPG-inbouw Peugeot

Peugeot en rijden op lpg

Steeds meer mensen gaan op lpg oftewel autogas rijden. Vroeger was dit met name interessant voor zakelijke rijders, maar met de nieuwste gasinstallaties is het ook voor particulieren steeds aantrekkelijker om op autogas te rijden. De nieuwste generatie auto-gasinstallatie wordt ook wel de G3-gasinstallatie genoemd. Deze derde generatie zorgt voor weinig vermogensverlies doordat er gebruik wordt gemaakt van stuurtijden voor de gasinjectoren. In nagenoeg iedere auto is een lpg-installatie in te bouwen, dus ook in de Peugeot. Dit is goed nieuws voor rijders van dit automerk, omdat er flink bespaart kan worden op de brandstofkosten. Daarnaast biedt het rijden op autogas nog meer voordelen. Niet alleen voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Want de toekomst van onze aarde ligt in eigen handen.

Rijden op autogas en de voordelen

Dat rijden op autogas geschikt is voor zakelijk rijders, kan niet ontkend worden. Maar ook voor particulieren rijders is het aantrekkelijk om een gasinstallatie in de Peugeot te laten bouwen. Het omslagpunt ligt namelijk lager dan vroeger. Wie gemiddeld 10.000 kilometer per jaar rijdt kan al aardig wat voordeel halen. Een auto met een auto-gasinstallatie is zwaarder en iedereen weet dat dit een hogere wegenbelasting betekent. Maar doordat de G3-installatie minder uitstoot heeft, is deze beter voor het milieu. Zelfs beter dan benzine. Daarom stimuleert de overheid het gebruik van de G3-gasinstallatie en geeft jaarlijks een korting van 317 euro op de wegenbelasting. Rijden op lpg is dus veilig, goedkoop en ook nog eens beter voor het milieu. Verliezen kan niet meer. Ervaar nu zelf de vele voordelen van rijden op autogas en laat een lpg-installatie inbouwen in je nieuwe of oudere auto. Alle auto’s vanaf bouwjaar 1994 zijn technisch gezien geschikt om een lpg-installatie in te bouwen. Maar ook met oldtimers hebben wij ervaring.

Lpg in Peugeot in laten bouwen

Op de website staat een handige rekentool waarmee het omslagpunt berekend kan worden. Zo is direct duidelijk of het ook voor jou aantrekkelijk is om een lpg-installatie in te laten bouwen. De meeste mensen komen hiervoor in aanmerking. Want besparen moet voor iedereen mogelijk zijn. Het inbouwen van een G3-installatie brengt kosten met zich mee die zeer snel terug verdiend zijn. Ook hiermee wordt rekening gehouden tijdens de berekening. Peugeot is een Frans automerk dat al sinds 1810 bestaat en meer dan 50 miljoen auto’s geproduceerd heeft. In bijna elk model is een gasinstallatie in te bouwen. Dus ook de Peugeot 108, 208, ion, 308, 508, bipper, 4007, traveller en vele andere modellen. Informeer naar de mogelijkheden. BV Agin is de oudste erkende lpg-installateur van Nederland en heeft meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van auto-gasinstallaties inbouwen.

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 462 02 61

We helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan

 

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer