Papendrecht

Papendrecht

LPG in Papendrecht vind je bij BV Agin. Je hebt gehoord van LPG en bent geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw auto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kennen Papendrecht door en door en begrijpen daarom als geen ander wat LPG voor je zou kunnen betekenen. Omdat we goede service willen combineren met lage prijzen, kopen we altijd groot in. Zo kunnen we onze expertise voor een zacht prijsje aanbieden en zoveel mogelijk mensen in Papendrecht verder helpen. Het maakt niet uit welk merk auto je hebt, bij ons kun je terecht. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan om te ontdekken wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Wat is LPG?
LPG staat voor Liquefied Petroleum Gas en is een brandstof die gebruikt kan worden door auto’s met een LPG-inbouw. Het is een goedkopere brandstof dan benzine en diesel, onder andere vanwege de lage accijnzen van de overheid. Dankzij de G3 regeling in 1997 krijg je extra autogastoeslag op de houderschapsbelasting van de overheid wat het goedkoper maakt om op LPG te rijden. Hiernaast is de prijs per liter en prijs per afgelegde kilometer veel lager. Kortom, het is een stuk goedkoper rijden. LPG is ook nog eens beter voor het milieu. Genoeg redenen om over te stappen dus.

LPG in Papendrecht? Het kan!
Papendrecht bestaat inmiddels al meer dan 900 jaar en dat is iets om trots op te zijn. Deze mooie gemeente bekijk je steeds weer met nieuwe ogen en met LPG kan dat nog goedkoop ook. Bezoek de vele monumenten, kerken of breng een bezoekje aan het nieuwe luxe sportcomplex. In Papendrecht is het allemaal mogelijk. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe jij zo goedkoop mogelijk in Papendrecht kan blijven rijden.

Sliedrecht

Schiedam

Review

  • LPG inbouw in Rotterdam
    In mijn gebruikte Subaru Forester met slecht 24.000 km op de klok hebben de heren bij Agin voortreffelijk een LPG G3 installatie ingebouwd. Onzichtbaar in de kuip van het reservewiel ligt een 64 liter tank met de vulopening keurig in de kunststof bumper weggewerkt. Na enig afstelwerk in de weken erna, loopt de auto goed...Lees meer