LPG-ombouw

LPG naar G3 Ombouwen

Ombouwen bij Benzine-auto’s

De ombouw naar LPG kan alleen worden uitgevoerd bij benzine-auto’s. Dieselauto’s zijn niet geschikt voor LPG-ombouw. Bij LPG-ombouw blijft de benzinetank overigens intact. Voor het starten van uw LPG-auto gebruikt u de benzinemotor, waarna u tijdens het rijden overschakelt op LPG.

LPG-ombouw is bij de meeste benzine-auto’s mogelijk. Dus niet alleen bij nieuwe auto’s maar ook bij occasions behoort LPG-ombouw vaak tot de mogelijkheden. Of LPG-ombouw nog steeds loont bij oudere auto’s is onder ander afhankelijk van hoe veel en hoe vaak u met de auto zult rijden. Het is daarom verstandig om, voor u kiest voor LPG-ombouw, te berekenen of de ombouw voor deze auto zinvol is.

De voordelen van LPG

De ombouw van uw benzine-auto naar LPG kan u een aantal voordelen opleveren. Zo is LPG een goedkopere brandstof dan benzine en diesel. Na de ombouw naar LPG zult u dus minder geld kwijt zijn bij het tankstation. LPG biedt daarnaast nog een aantal voordelen. Zo stoot LPG minder CO2 uit dan benzine en diesel, waardoor het een milieuvriendelijkere brandstof is. Vanuit de overheid wordt u hier ook financieel voor beloond: met de zuinige LPG-G3-installatie kunt u korting krijgen op de wegenbelasting.

Waarom een LPG Ombouw bij BV Agin?

Voor de ombouw naar LPG kunt u terecht bij B.V. Agin. Wij zijn een betrouwbare LPG-specialist en hebben al meer dan 57 jaar ervaring met LPG-ombouw. Hiermee zijn wij de oudste erkende LPG-specialist van Nederland. Ook na de ombouw naar LPG kunt u met uw auto bij ons terecht. Wij voeren namelijk ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit.

LPG-ombouw kunnen wij tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden. Op dit moment hebben wij twee acties lopen voor de ombouw van uw auto naar LPG: BRC Basic en BRC Premium. Wij bieden u hiermee de goedkoopste van Nederland. Bekijk onze LPG-actie!

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 462 02 61

We helpen je graag verder!

Vraag een offerte aan

Review

  • OMVL installatie in Nissan Bluebird 1.6LX (1989)
    Na het aanvragen van een offerte kreeg ik binnen een uurtje een antwoord met daarin het type in te bouwen installatie (omvl) en een prijsopgave. Auto maandag gebracht en vrijdag opgehaald. Op woensdag was alles al ingebouwd behalve het mengstuk. Deze was nergens op voorraad en de eventuele levertijd zou 14 dagen bedragen. Vrijdagavond heeft...Lees meer