LPG-ombouw

LPG naar G3 Ombouwen

Ombouwen bij Benzine-auto’s

De ombouw naar LPG kan alleen worden uitgevoerd bij benzine-auto’s. Dieselauto’s zijn niet geschikt voor LPG-ombouw. Bij LPG-ombouw blijft de benzinetank overigens intact. Voor het starten van uw LPG-auto gebruikt u de benzinemotor, waarna u tijdens het rijden overschakelt op LPG.

LPG-ombouw is bij de meeste benzine-auto’s mogelijk. Dus niet alleen bij nieuwe auto’s maar ook bij occasions behoort LPG-ombouw vaak tot de mogelijkheden. Of LPG-ombouw nog steeds loont bij oudere auto’s is onder ander afhankelijk van hoe veel en hoe vaak u met de auto zult rijden. Het is daarom verstandig om, voor u kiest voor LPG-ombouw, te berekenen of de ombouw voor deze auto zinvol is.

De voordelen van LPG

De ombouw van uw benzine-auto naar LPG kan u een aantal voordelen opleveren. Zo is LPG een goedkopere brandstof dan benzine en diesel. Na de ombouw naar LPG zult u dus minder geld kwijt zijn bij het tankstation. LPG biedt daarnaast nog een aantal voordelen. Zo stoot LPG minder CO2 uit dan benzine en diesel, waardoor het een milieuvriendelijkere brandstof is. Vanuit de overheid wordt u hier ook financieel voor beloond: met de zuinige LPG-G3-installatie kunt u korting krijgen op de wegenbelasting.

Waarom een LPG Ombouw bij BV Agin?

Voor de ombouw naar LPG kunt u terecht bij B.V. Agin. Wij zijn een betrouwbare LPG-specialist en hebben al meer dan 57 jaar ervaring met LPG-ombouw. Hiermee zijn wij de oudste erkende LPG-specialist van Nederland. Ook na de ombouw naar LPG kunt u met uw auto bij ons terecht. Wij voeren namelijk ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit.

LPG-ombouw kunnen wij tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden. Op dit moment hebben wij twee acties lopen voor de ombouw van uw auto naar LPG: BRC Basic en BRC Premium. Wij bieden u hiermee de goedkoopste LPG-ombouw van Nederland. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan snel een offerte aan!

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

LPG naar G3 ombouwen

LPG-inbouw oldtimer

Review

  • LPG G3 in Citroën C5 1.6 THP in Agin Rotterdam
    Bij offerte aanvraag en mijn vragen daarop bleek al snel de deskundigheid van dit bedrijf, zijn konden mij haarfijn uitleggen wat de voor- en nadelen van lpg in een directe injectie is. Inbouw is op een uitstekende wijze gedaan en voor de afgesproken prijs. Auto loopt voortreffelijk, dit bedrijf is een absolute aanrader!