LPG naar G3 ombouwen

lpg-naar-g3-ombouwen

G3 – “Generatie 3”

G3 staat bij LPG-installaties voor “generatie 3”. G3 is dus de derde generatie LPG-installaties. Een LPG-G3-installatie maakt gebruik van de boordcomputer. Hiermee wordt de hoeveelheid geïnjecteerd gas nauwkeurig berekend. Daardoor heeft een LPG-G3-installatie nauwelijks last van vermogensverlies. Dit betekent dat G3 minder LPG verbruikt, waardoor u met G3 minder geld kwijt bent aan LPG en minder CO2 uitstoot. Wat een LPG-G3-installatie bovendien aantrekkelijk maakt is dat deze wordt gesubsidieerd; met een LPG G3-installatie kunt u korting krijgen op de wegenbelasting. Zo bent u na het ombouwen naar G3 niet alleen minder geld kwijt aan LPG, maar profiteert u bovendien van lagere wegenbelasting.

Zoals u hierboven leest kan het ombouwen van uw oude LPG-systeem om verschillende redenen de moeite waard zijn. Of het ombouwen naar G3 in uw specifieke situatie loont is onder andere afhankelijk van het type auto en van hoe veel en hoe vaak u met uw LPG-auto rijdt. Het is daarom een goed idee om dit te berekenen voordat u kiest voor het ombouwen naar G3.

Van Generatie 1 tot 3

Als u uw LPG-auto wilt ombouwen naar G3, dan kunt u uitstekend terecht bij B.V. Agin. Als oudste erkende LPG-specialist hebben wij  meer dan 57 jaar ervaring met de installatie van LPG. Zo hebben wij alle generaties LPG-systemen voorbij zien komen, waardoor wij u goed kunnen adviseren over het ombouwen naar G3. Ook voor LPG-onderhoud en reparatiewerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Zo zijn wij een totaaladres voor LPG.

Het ombouwen naar LPG G3 kunnen wij tegen een voordelig tarief aanbieden. Omdat wij de grootste LPG-specialist zijn van Nederland kunnen wij G3-installaties namelijk groot inkopen. Zo betaalt u niet teveel en hoeven wij geen concessies te doen aan de kwaliteit die wij leveren. Bent u geïnteresseerd in het ombouwen naar LPG G3? Vraag dan snel een offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

 

Bekijk ook onze pagina’s over:

LPG-ombouw

Gastank inbouwen auto

 

Review

  • OMVL installatie in Nissan Bluebird 1.6LX (1989)
    Na het aanvragen van een offerte kreeg ik binnen een uurtje een antwoord met daarin het type in te bouwen installatie (omvl) en een prijsopgave. Auto maandag gebracht en vrijdag opgehaald. Op woensdag was alles al ingebouwd behalve het mengstuk. Deze was nergens op voorraad en de eventuele levertijd zou 14 dagen bedragen. Vrijdagavond heeft...Lees meer