Naaldwijk

Naaldwijk

Met meer dan 57 jaar ervaring mag BV Agin zich de expert noemen op het gebied van LPG-inbouw. Ook in Naaldwijk staan we voor je klaar om je met LPG verder te kunnen laten rijden. Wij bieden alleen topkwaliteit en kunnen dit dankzij onze grote inkopen doen voor een lage prijs. We helpen de inwoners van Naaldwijk en omgeving graag om de vele voordelen van het LPG rijden te ontdekken. Wij behandelen elk automerk en bieden professionele en doelgerichte service waar je wat aan hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem dan gerust even contact op of kom langs, wij staan voor je klaar.

Wat zijn de voordelen van LPG?
Sinds 1997 is er een G3 regeling van de Nederlandse overheid van kracht die het zeer aantrekkelijk maakt om over te stappen op LPG. Je krijgt hiermee namelijk extra autogastoeslag op je houderschapsbelasting en kunt daarmee veel geld besparen. Hiernaast zijn de accijnzen veel lager op LPG dan op die van benzine en diesel en rijd je dus veel voordeliger. Niet elke auto kan echter op LPG rijden en daarom bieden we een goed betaalbare en hoogwaardige LPG-inbouw aan. Je verdient deze investering zo weer terug. Al vanaf 6.500 kilometer per jaar is het namelijk winstgevend. Met LPG heb je ook een brandstof te pakken die minder belastend is voor het milieu. Ideaal voor iedere automobilist.

LPG in Naaldwijk, daar kom je mee verder
In Naaldwijk is veel te beleven. Wat dacht je van de Japanse Watertuin of het Heilige Geesthofje uit de vijftiende eeuw? Ga lekker winkelen in De Tuinen of pak een filmpje in theater De Naald. Waar je ook heen wilt, met LPG rijd je er snel en goedkoop heen. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek het zelf.

Schiedam

Bodegraven

Review

  • LPG inbouw in Rotterdam
    In mijn gebruikte Subaru Forester met slecht 24.000 km op de klok hebben de heren bij Agin voortreffelijk een LPG G3 installatie ingebouwd. Onzichtbaar in de kuip van het reservewiel ligt een 64 liter tank met de vulopening keurig in de kunststof bumper weggewerkt. Na enig afstelwerk in de weken erna, loopt de auto goed...Lees meer