LPG installatie

installatie

Ontdek de vele voordelen van een LPG installatie

Liquefied Petroleum Gas (LPG) is een brandstof die zo voordelig is, dat steeds meer mensen er gebruik van maken. Dit komt onder andere door de lage accijnzen die eraan vastzitten, ze zijn veel lager van die van benzine of diesel. Door een LPG installatie te laten doen, kan jouw auto straks ook op deze voordelige brandstof rijden. Een extra mooi voordeel hierbij is dat LPG een stuk minder belastend is voor het milieu. Een LPG installatie verdient zichzelf al snel terug. Vanaf 12.000 kilometers per jaar ben je gemiddeld al goedkoper uit met LPG. Bij B.V. Agin ben je verzekerd van de beste installatie, omdat we alleen werken met de hoogste kwaliteitseisen. Hiernaast is het klepsmeersysteem bij de prijs inbegrepen, waardoor je niet voor verassingen komt te staan. Ontdek hier alles wat je moet weten over deze voordelige brandstof en hoe hoog de besparing kan oplopen.

Hoe gaat de installatie in zijn werk?
Wanneer je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van een LPG installatie voor jouw auto, dan kun je eerst een gratis offerte aanvragen. Hierbij krijg je een advies over de mogelijkheden en kun je zelf bepalen wat de voordeligste optie is. Je kunt ook zelf op deze website uitrekenen wat je besparing zal zijn. Door gebruik te maken van de gebruiksvriendelijke rekenmodule heb je snel een direct antwoord op het omslagpunt voor jouw situatie. Wanneer je akkoord bent, dan regelen we bij B.V. Agin de LPG installatie op een vakkundige en betrouwbare manier. We werken alleen maar met installaties die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat we een langdurig gebruik kunnen garanderen. Dankzij onze meer dan 57 jaar ervaring weten we als geen ander hoe we elk type auto het beste kunnen behandelen. Gun jezelf de meerwaarde van echte kwaliteit en kies voor B.V. Agin.

Wat levert het me op?
Rijden met LPG levert al gauw een grote besparing op. Gemiddeld is het al voordeliger om vanaf 12.000 kilometer per jaar met LPG te rijden, in plaats van met benzine of diesel. Dankzij de G3 regeling die in 1997 van start is gegaan, krijg je een korting van 317 euro per jaar op de houderschapsbelasting van de gemeente. Hierdoor wordt deze belasting voor veel mensen bijna gratis. Je hoeft dus niet veel te rijden om de voordelen van een LPG installatie eruit te halen. Wanneer je de installatie door B.V. Agin laat doen, profiteer je van nog meer voordelen. Onze jarenlange ervaring en passie voor het vak maken het mogelijk om het beste vakmanschap te leveren dat er mogelijk is. Ontdek het zelf en neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden voor een LPG installatie te bespreken. We staan je graag te woord.

 

Review

  • Lpg inbouw in NA
    Top service! Zeer tevreden over de inbouw en afhandeling van de installatie in mijn mini cooper 🙂