Nissan 

Rijden op autogas

Je rijdt al enige tijd op benzine of diesel en bent eigenlijk niks anders gewend. Van rijden op autogas heeft u wel eens gehoord maar je gaat ervan uit dat dit niet bij jou past. Toch kan in iedere auto een lpg-installatie ingebouwd worden, dus ook in uw Nissan. Want rijden op lpg is tegenwoordig voor iedereen aantrekkelijk. Het levert vele voordelen op, zowel voor de portemonnee als voor het milieu. De ontwikkelingen op het gebied van autogas hebben de laatste jaren niet stil gestaan en wij bewijzen dat ook u kunt besparen op de brandstofkosten. Overtuig jezelf en maak direct een berekening via onze website. Binnen 1 minuut weet je hoeveel je jaarlijks kunt besparen door te gaan rijden op lpg. Geschikt voor elke Nissan.

Lpg-installatie inbouwen in Nissan

Je bent een trouwe Nissan-rijder en dat is niet voor niks. Dit Japanse automerk is een van de grote fabrikanten op het gebied van auto’s. Ze zijn al enige tijd bezig met de ontwikkeling van de brandstofcelmotor, omdat het milieu bij hen hoog in het vaandel staat. Met het rijden op lpg denk je ook aan het milieu, want de nieuwste G3-gasinstallatie brengt veel minder CO2-uitstoot met zich mee dan benzine of diesel. De overheid stimuleert het gebruik van de G3-installatie en geeft een jaarlijkse korting van 317 euro op de wegenbelasting. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om een lpg-installatie in te laten bouwen. Steeds meer mensen kiezen hier dan ook voor. Wie vanaf 10.000 kilometer per jaar rijdt dan al flink besparen op de brandstofkosten. Soms ligt dit omslagpunt zelfs nog wat lager. Bereken daarom zelf het omslagpunt via de rekentool.

Nissan en besparen op de brandstofkosten

nagenoeg elke auto is geschikt voor het inbouwen van een lpg-installatie, vooral wanneer de auto jonger is dan bouwjaar 1994. BV Agin is al meer dan 57 jaar actief op dit gebied en was ook de eerste erkende lpg-installateur van Nederland. Het inbouwen brengt weliswaar kosten met zich mee die al binnen een aantal maanden terug te verdienen zijn. Vanaf dan wordt er iedere maand flink bespaard op de brandstofkosten. De literprijs voor lpg ligt twee keer zo laag als die voor benzine. Hierdoor kan er jaarlijks heel veel bespaard worden. Je ziet: rijden op autogas is niet alleen aantrekkelijk voor zakelijke rijders maar zeker ook voor de particulier. Wij kunnen in elke Nissan een lpg-installatie inbouwen, dus ook in de micra, juke, leaf, pixo, note, Qashqai en vele andere modellen. Informeer naar de mogelijkheden om maak direct een afspraak. BV Agin geeft garantie op alle inbouw lpg-installaties.

LPG Nissan

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Peugeot

Volkswagen

 

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer