LPG-inbouw Nissan 

Rijden op autogas

Je rijdt al enige tijd op benzine of diesel en bent eigenlijk niks anders gewend. Van rijden op autogas heeft u wel eens gehoord maar je gaat ervan uit dat dit niet bij jou past. Toch kan in iedere auto een lpg-installatie ingebouwd worden, dus ook in uw Nissan. Want rijden op lpg is tegenwoordig voor iedereen aantrekkelijk. Het levert vele voordelen op, zowel voor de portemonnee als voor het milieu. De ontwikkelingen op het gebied van autogas hebben de laatste jaren niet stil gestaan en wij bewijzen dat ook u kunt besparen op de brandstofkosten. Overtuig jezelf en maak direct een berekening via onze website. Binnen 1 minuut weet je hoeveel je jaarlijks kunt besparen door te gaan rijden op lpg. Geschikt voor elke Nissan.

Lpg-installatie inbouwen in Nissan

Je bent een trouwe Nissan-rijder en dat is niet voor niks. Dit Japanse automerk is een van de grote fabrikanten op het gebied van auto’s. Ze zijn al enige tijd bezig met de ontwikkeling van de brandstofcelmotor, omdat het milieu bij hen hoog in het vaandel staat. Met het rijden op lpg denk je ook aan het milieu, want de nieuwste G3-gasinstallatie brengt veel minder CO2-uitstoot met zich mee dan benzine of diesel. De overheid stimuleert het gebruik van de G3-installatie en geeft een jaarlijkse korting van 317 euro op de wegenbelasting. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om een lpg-installatie in te laten bouwen. Steeds meer mensen kiezen hier dan ook voor. Wie vanaf 10.000 kilometer per jaar rijdt dan al flink besparen op de brandstofkosten. Soms ligt dit omslagpunt zelfs nog wat lager. Bereken daarom zelf het omslagpunt via de rekentool.

Nissan en besparen op de brandstofkosten

nagenoeg elke auto is geschikt voor het inbouwen van een lpg-installatie, vooral wanneer de auto jonger is dan bouwjaar 1994. BV Agin is al meer dan 57 jaar actief op dit gebied en was ook de eerste erkende lpg-installateur van Nederland. Het inbouwen brengt weliswaar kosten met zich mee die al binnen een aantal maanden terug te verdienen zijn. Vanaf dan wordt er iedere maand flink bespaard op de brandstofkosten. De literprijs voor lpg ligt twee keer zo laag als die voor benzine. Hierdoor kan er jaarlijks heel veel bespaard worden. Je ziet: rijden op autogas is niet alleen aantrekkelijk voor zakelijke rijders maar zeker ook voor de particulier. Wij kunnen in elke Nissan een lpg-installatie inbouwen, dus ook in de micra, juke, leaf, pixo, note, Qashqai en vele andere modellen. Informeer naar de mogelijkheden om maak direct een afspraak. BV Agin geeft garantie op alle inbouw lpg-installaties.

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 462 02 61

We helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan

 

Review

  • OMVL installatie in Nissan Bluebird 1.6LX (1989)
    Na het aanvragen van een offerte kreeg ik binnen een uurtje een antwoord met daarin het type in te bouwen installatie (omvl) en een prijsopgave. Auto maandag gebracht en vrijdag opgehaald. Op woensdag was alles al ingebouwd behalve het mengstuk. Deze was nergens op voorraad en de eventuele levertijd zou 14 dagen bedragen. Vrijdagavond heeft...Lees meer