LPG-installatie inbouwen

inbouwen

Het is aantrekkelijk om in een auto met een LPG-installatie te rijden. LPG is namelijk een voordelige brandstof die bovendien het milieu minder belast dan diesel of benzine. Op LPG wordt namelijk minder accijns geheven en LPG stoot minder CO2 uit. Als u LPG wilt rijden komt u wellicht tot de ontdekking dat er in verhouding weinig auto’s te koop zijn die beschikken over een LPG-installatie. Daarom kan het een oplossing zijn om een LPG-installatie te laten inbouwen. U kunt namelijk een LPG-installatie laten inbouwen in de meeste auto’s. Helaas kunt u niet in dieselauto’s een LPG-installatie laten inbouwen, maar in zowel nieuwe als occasion benzineauto’s kunt u een LPG-installatie laten inbouwen. Het inbouwen van een LPG-installatie heeft u in de meeste gevallen al snel terugverdiend omdat u minder geld kwijt bent aan brandstof.

Als u op zoek bent naar een bedrijf waar u een LPG-installatie kunt laten inbouwen bent u aan het juiste adres bij BV Agin. Wij zijn namelijk de oudste LPG-installateur van Nederland. Bovendien is BV Agin het eerste Nederlandse bedrijf dat door Neelie Kroes als erkende LPG-installateur werd aangewezen. Wij hebben ondertussen al meer dan 54 jaar ervaring met het inbouwen van LPG-installaties. Naast het inbouwen van een LPG-installatie kunnen wij echter ook reparaties doen en algemeen onderhoud uitvoeren. Wij zijn als LPG-specialist dus een totaaladres voor autoservice.

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we bij BV Agin de fijne kneepjes van het vak. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel; wij streven ernaar om iedere klant de beste dienstverlening te bieden. Dat wij kwaliteitswerk bieden betekent niet dat u bij ons een hoge(re) prijs betaalt. Integendeel, omdat wij de grootste LPG-specialist van Nederland zijn kunnen wij door volume-inkoop lage prijzen bieden. Zo zijn wij niet alleen de oudste, maar ook de voordeligste LPG-specialist van Nederland!

 

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

LPG-tank inbouwen

Kosten inbouw LPG

Review

  • Lpg inbouw in NA
    Top service! Zeer tevreden over de inbouw en afhandeling van de installatie in mijn mini cooper 🙂