lpg installateurs

LPG installateurs

Met een LPG installatie kan flink bespaard worden op de brandstofkosten. De moderne G3-installatie is uitgerust met een boordcomputer en berekend daarmee continue de juiste hoeveelheid autogas. Bovendien geeft de overheid subsidie op de G3-installatie. Reden te meer om te kiezen voor autogas. BV Agin is een erkend bedrijf wanneer het om installateurs gaat.Rijden op autogas is voordelig.
Vanaf 2005 werd rijden op autogas enorm populair. De benzineprijzen stegen vanaf dat moment sterk, terwijl de prijs voor autogas gelijk bleef. Ook nu zien we dit nog steeds terug. Benzine is wel tot 90 cent per liter duurder dan autogas. LPG of autogas wordt gewonnen uit gasvelden of uit de olieraffinaderij. Het bestaat uit een mengsel van propaan en butaan en heeft bij verbranding minder CO2-uitstoot dan benzine. Daarmee is het dus ook nog eens een milieuvriendelijkere brandstof. De G3-installatie maakt gebruik van aansturingstijden met behulp van een boordcomputer. Hierdoor werkt hij erg efficiënt. Dit beloont de overheid door korting op de motorrijtuigenbelasting te geven. Auto’s die meer dan 6.000 tot 8.000 kilometer per jaar rijden komen al in aanmerking voor een lpg-installatie.

LPG installateurs
De installateurs van BV Agin zijn zeer ervaren op het gebied van auto-gasinstallaties. Als eerste erkende lpg installatiebedrijf van Nederland is er een grote ervaring op het gebied van alle mogelijke lpg installaties. Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn wordt vooraf bekeken wat de beste oplossing is. Uiteraard wordt gekozen voor de meest kostenbesparende installatie. De LPG installateurs werken aan oplossingen en bouwen de gasinstallatie op zo een manier in dat deze zo min mogelijk ruimte inneemt. Tegenwoordig zijn de lpg-installatie in de uitsparing van het reservewiel te zetten. Het reservewiel zelf kan eventueel elders gemonteerd worden. Ook hier hebben de LPG installateurs ervaring mee.Via de website kan eenvoudig een berekening gemaakt worden. Gegevens als kenteken, het aantal te rijden kilometers per jaar en hoe lang de auto in uw bezit blijft worden berekend. U ziet direct hoeveel u kunt besparen. Dit geeft een eerste indicatie. Elk merk auto kan in aanmerking komen voor installatie van lpg zoals Mercedes, Volkswagen, Fiat, Saab, Hyundai, Ford of ieder ander merk. Zowel nieuwe als oudere auto’s, ongeacht het bouwjaar. Ook mogelijkheden voor oldtimers. De ervaren installateurs kunnen hierin adviseren.Bespaar ook jaarlijks veel geld op de brandstofkosten. Maak een proefberekening en ontdek hoeveel u kunt besparen. Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Review

  • Lpg inbouw in NA
    Top service! Zeer tevreden over de inbouw en afhandeling van de installatie in mijn mini cooper 🙂