LPG inbouwen

LPG inbouwen

Als autobrandstof is LPG een voordelige keuze. Bij LPG wordt er minder accijns geheven dan bij benzine en diesel, waardoor de prijs per liter aanzienlijk lager is. Ook stoot LPG minder CO2 uit, waardoor het een meer milieuvriendelijke brandstof is. Er is dus reden genoeg om over te stappen op een auto die rijdt op LPG. Helaas zijn LPG-auto’s een stuk schaarser dan benzine- of dieselauto’s. Het vinden van een LPG-auto die voldoet aan uw wensen kan daardoor nogal een uitdaging zijn. U kunt dit probleem echter oplossen door LPG te laten inbouwen in een benzineauto. Op deze manier heeft u veel meer mogelijkheden – bij de meeste nieuwe én occasion benzineauto’s is LPG inbouwen namelijk mogelijk. Dit is ook financieel aantrekkelijk; de kosten van LPG inbouwen zijn meestal binnen korte tijd terugverdiend vanwege de aanzienlijk lagere brandstofkosten.

Als u LPG wilt laten inbouwen bent u bij BV Agin aan het juiste adres. BV Agin is de oudste LPG-installateur van Nederland. Ook zijn wij het eerste Nederlandse bedrijf dat als erkende LPG-installateur werd aangewezen. Zo hebben wij al meer dan 57 jaar ervaring met LPG inbouwen in auto’s. Naast het laten inbouwen van een LPG kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw auto. Door onze jarenlange ervaring kennen we bij BV Agin de fijne kneepjes van het vak; wij zijn met recht een LPG-specialist te noemen. Kwaliteit staat bij ons voorop; we streven er altijd naar om u de beste service te bieden. Dat wij kwaliteitswerk verrichten betekent niet dat u bij ons een hoge(re) prijs betaalt. Integendeel,  als grootste LPG-specialist van Nederland kunnen we door volume-inkoop tegen de laagste prijs LPG inbouwen. Zo zijn wij niet alleen de oudste, maar ook de voordeligste LPG-specialist van Nederland!

Op dit moment hebben wij een actie lopen voor het inbouwen van LPG:

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Volvo LPG

Kosten LPG-inbouw

Review

  • LPG G3 in Citroën C5 1.6 THP in Agin Rotterdam
    Bij offerte aanvraag en mijn vragen daarop bleek al snel de deskundigheid van dit bedrijf, zijn konden mij haarfijn uitleggen wat de voor- en nadelen van lpg in een directe injectie is. Inbouw is op een uitstekende wijze gedaan en voor de afgesproken prijs. Auto loopt voortreffelijk, dit bedrijf is een absolute aanrader!