Lpg inbouwen, wat zijn de kosten?

Kosten

Voordelig rijden door te besparen op je brandstofkosten. Dat kan door middel van een lpg installatie. Vaak wordt gedacht dat een lpg installatie alleen geschikt is voor zakelijke rijders, maar niets in minder waar. Elke auto kan ingebouwd worden met een lpg installatie van B.V. Agin. Ontdek de vele voordelen hiervan en de lpg inbouwen kosten.

Is een lpg installatie voordelig voor mij?

Lpg is een autogas dat we voluit Liquefied Petroleum Gas noemen. Lpg is een goedkopere brandstof dan benzine of diesel. Om die reden kiezen veel mensen ervoor om een lpg installatie in hun auto in te laten bouwen. De vraag is echter of het ook voordelig is. In de meeste gevallen kunnen wij zeggen: ja, met een lpg installatie bespaar je jaarlijks tussen de tientallen tot honderden euro’s. Een lpg is voor nagenoeg iedere auto geschikt en kan ook voor de kleine rijder aantrekkelijk zijn. Een lpg inbouwen en kosten besparen is voor bijna iedereen mogelijk.

Lpg inbouwen en kosten

De kosten wegen niet op tegen het voordeel wat een lpg installatie met zich meebrengt. De eerste generatie lpg installaties werden de G1 genoemd. De derde-generatie lpg installaties hebben amper vermogensverlies en en maken gebruik van de aansturingstijden voor de benzine-injectoren. De G3 lpg installaties worden door de overheid gesubsidieerd middels de wegenbelasting. Hierdoor verdient een lpg installatie zich al snel weer terug en kan er enorm bespaart worden op de kosten. Vaak wordt er gedacht dat een lpg alleen geschikt is voor mensen die vele kilometers per jaar maken. Dit valt in de praktijk wel mee: wie 10.000 tot 12.000 kilometer per jaar rijdt haalt er al voordeel uit.

Bespaar ook op brandstof

De wegenbelasting voor lpg ligt wat hoger, maar met de G3 installatie krijg je een korting van 317 euro per jaar. Bij B.V. Agin kan je zelf makkelijk het omslagpunt bereken. Factoren als de aanschafwaarde van de auto, type auto, het aantal te rijden kilometers per jaar en de provincie waarin je woonachtig bent spelen allemaal een rol. Een lpg inbouwen en kosten hiervan verdienen zich vaak wel weer in 1 tot 3 jaren terug. Hoe meer je rijdt, hoe sneller je de kosten er weer uit haalt. B.V. Agin biedt een perfecte service en zal je altijd persoonlijk van advies voorzien. Alleen het beste is goed genoeg en de kwaliteit van de lpg installatie staat dan ook voorop. Vanaf slechts 1250 euro bouw je al een lpg installatie in. Reken zelf uit hoe snel je deze terugverdient met onze rekenmodule.

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 462 02 61

We helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan

Review

  • Lpg inbouw in NA
    Top service! Zeer tevreden over de inbouw en afhandeling van de installatie in mijn mini cooper 🙂