LPG-inbouw Utrecht

Utrecht

Lpg inbouw in Utrecht

De accijnzen op lpg of autogas ligt een stuk lager dan die van benzine of diesel. Hierdoor profiteert u aan het tankstation van lagere brandstofprijzen voor lpg. Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen waarom er gekozen wordt voor lpg inbouw in Utrecht. Daarnaast is het rijden op autogas ook nog eens beter voor het milieu. De moderne G3 gasinstallatie voldoet aan speciale wettelijke eisen. Hierdoor wordt er door de overheid een jaarlijkse korting op de wegenbelasting gegeven. Wie voor een lpg inbouw Utrecht kiest profiteert van deze jaarlijkse korting van maar liefst €273. Gemiddeld betaalt u slechts €20 per maand meer aan wegenbelasting dan bij een benzine auto. Dankzij de lage lpg brandstofprijzen haalt u hier maximaal voordeel uit. Wij leggen u graag uit hoe u voordelig kunt gaan rijden. Want rijden op lpg is zowel voor bedrijven als particulieren erg interessant.

Bereken zelf het omslagpunt

Vroeger werden auto’s op lpg voornamelijk door zakelijke rijders gebruikt. Tegenwoordig kan iedereen op lpg rijden. Dit heeft vooral te maken met de moderne technieken. Zo maakt de G3 lpg-installatie gebruik van de aansturingstijden voor benzine injectoren. Dit wordt allemaal berekend door een slimme boordcomputer. In tegenstelling tot de oude lpg-installaties is er bij de G3 autogasinstallatie nauwelijks sprake van vermogensverlies. Bij een nieuwe auto ligt het omslagpunt op 12.000 tot 14.000 kilometer per jaar. Voor een tweedehands auto kan dit al vanaf 5.000 kilometer per jaar. Online kan er aan de hand van het kenteken berekend worden wat het voordeel is van rijden op autogas. Maak hierbij een juiste inschatting van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt.

Lpg in laten bouwen door BV Agin

Bv Agin is al meer dan 57 jaar dé specialist op het gebied van lpg inbouw. U kunt dan ook vertrouwen op een grote deskundigheid en nauwkeurigheid. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en makkelijk bereikbaar vanuit Utrecht. Vanaf het knooppunt Oudenrijn in Utrecht is het gemiddeld 35 tot 45 minuten rijden. De lpg inbouw vanuit Utrecht gebeurt op een veilige en vakkundige manier. Zo zult u minimale hinder ondervinden van ruimteverlies. Alle merken en modellen auto’s komen in aanmerking voor de lpg inbouw Utrecht. BV Agin levert en installeert Vialle producten. Want ook wij nemen alleen genoegen met topkwaliteit. Neem vrijblijvend contact op of maak direct een afspraak.

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 462 02 61

We helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan

Review

  • Lpg inbouw in NA
    Top service! Zeer tevreden over de inbouw en afhandeling van de installatie in mijn mini cooper 🙂