Lpg inbouw prijs 

prijs van het inbouwen

 

Rijden op autogas of lpg is voordelig. De brandstofkosten liggen een stuk lager en ondanks de hogere motorrijtuigenbelasting verdient een lpg installatie zich snel terug. Doordat de overheid ook nog eens subsidie geeft op de g3 installatie, kan er flink bespaard worden op de brandstofkosten.

Erkend installateur

Een lpg installatie laat je alleen door een erkend installateur inbouwen. Je wil er immers van op aankunnen dat de installatie veilig is ingebouwd. BV Agin is de oudste lpg installateur van Nederland. Al meer dan 54 jaar bouwen ze lpg installaties in alle merken en types auto’s in. Alle kennis en ervaring wordt ingezet om iedere auto geschikt te maken voor lpg of rijden op autogas. Maar het blijf niet bij installeren alleen. Ook voert BV Agin al het onderhoud en reparaties van lpg installaties uit. Doordat BV Agin zo groot is, kan de lpg inbouw prijs laag gehouden worden. Hierdoor bespaar je niet alleen op de kosten voor brandstof, maar verdient een lpg installatie zich snel weer terug.

Lpg, de voordelen

De lpg inbouw prijs weegt nooit op tegen de aanzienlijke kostenbesparing die je op de langere termijn maakt. Rijden op autogas is goedkoper door de lagere brandstofprijzen. Omdat je nagenoeg overal autogas kunt tanken, hoef je nooit om te rijden. Gemiddeld ligt de dagprijs van lpg wel 78 cent lager dan als benzine. Op een (gas)tank van 60 liter scheelt dit wel 47 euro. Je kan je dus wel voorstellen hoeveel je kan besparen door het rijden op autogas. Hoe meer je rijdt, hoe meer je bespaart. Maar ook de kleine rijder kan al besparen door op lpg te gaan rijden. De lpg inbouw prijs verdient zich al terug wanneer je 10.000 kilometer of meer per jaar rijdt.

Wat is de lpg inbouw prijs?

BV Agin probeert de lpg inbouw prijs zo laag mogelijk te houden. Toch staat kwaliteit voorop, en er wordt gebruik gemaakt van de beste autogas installaties. De g3 installatie is de nieuwste installatie en zorgt soms voor betere prestaties van de motor en heeft zeker geen vermogensverlies. De lpg inbouw prijs bedraagt bij BV Agin vanaf 1250 euro. Wie meer dan 10.000 kilometer per jaar rijdt zal dit snel terugverdienen. Gemiddeld genomen wordt de installatie na 1 jaar al terugverdiend, afhankelijk van het te rijden aantal kilometers. De g3 installatie wordt door de overheid gesubsidieerd door middel van een jaarlijkse bijdrage op de motorrijtuigenbelasting. Hierdoor vallen de totale kosten lager uit en is de kostenbesparing hoger.

 

Review

  • Lpg inbouw in NA
    Top service! Zeer tevreden over de inbouw en afhandeling van de installatie in mijn mini cooper 🙂