LPG inbouw Dordrecht

dordrecht

LPG is in vergelijking met benzine en diesel een voordelige brandstof. Dit komt doordat op LPG veel minder accijns wordt geheven dan op benzine en diesel – zowel de prijs per liter als de prijs per afgelegde kilometer is hierdoor lager. En dat is niet alles, LPG zorgt ook voor een lagere CO2-uitstoot, waardoor LPG milieuvriendelijker is. Er zijn redenen genoeg om over te stappen op LPG.

Het kan echter moeilijk zijn om in Dordrecht een LPG-auto te vinden die voldoet aan uw wensen. Er zijn ook simpelweg minder LPG-auto’s op de markt. Gelukkig is de inbouw van LPG in veel gevallen een goed alternatief. In de meeste nieuwe en occasion benzineauto’s is de inbouw van LPG mogelijk – bij dieselauto’s kan dit helaas niet. De inbouw van LPG heeft u meestal binnen korte tijd terugverdiend. U betaalt, elke keer dat u in Dordrecht gaat tanken, immers veel minder als u LPG gebruikt.

Bent u in Dordrecht op zoek naar LPG-inbouw? Dan raden wij u aan om uw LPG-inbouw te laten uitvoeren bij een betrouwbare specialist. BV Agin heeft als oudste LPG-installateur van het land al meer dan 57 jaar ervaring met LPG-inbouw en verzorgt ook LPG-inbouw voor klanten in Dordrecht.

Als eerste officieel erkende LPG-installateur van Nederland kunnen wij voor u in Dordrecht niet alleen de inbouw van LPG verzorgen, maar leveren wij ook onderhoud en voeren wij reparaties uit. BV Agin onderscheidt zich door kwaliteit; wij streven ernaar om u in Dordrecht de beste dienstverlening te bieden. Dat wij kwaliteitswerk bieden betekent niet dat u bij ons een hogere prijs betaalt dan bij een andere LPG-garage. Wij kunnen Inbouw LPG zelfs tegen de laagste prijs aanbieden omdat wij als grootste LPG-specialist van Nederland LPG-installaties in grote hoeveelheden kunnen inkopen. Hierdoor zijn we niet alleen de oudste, maar ook de meest voordelige LPG-specialist van het land!

LPG-inbouw actie

Op dit moment hebben wij twee acties lopen voor het inbouwen van LPG: BRC Basic en BRC Premium.

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 462 02 61

We helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan

 

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer