Schiedam 

Schiedam

Als eerste officieel erkende LPG-installateur van Nederland weet BV Agin als geen ander hoe LPG-inbouw op de juiste manier moet worden gedaan. Wij staan nu klaar voor LPG in Schiedam om ook jouw auto op deze goedkopere brandstof te kunnen laten rijden. Met meer dan 57 jaar ervaring onderscheiden we ons door een zeer hoge kwaliteit. En doordat we groot inkopen, kunnen we dit aanbieden tegen lage prijzen. In het schitterende Schiedam wil je graag zo goedkoop mogelijk kunnen rijden en dankzij LPG kan dat. Geniet van onze professionele service en maak een investering voor je portemonnee en je omgeving. Lees hier meer over de voordelen van LPG of neem gewoon even contact met ons op. We helpen je graag verder.

Waarom zou ik LPG gebruiken?
Er zijn twee grote redenen om gebruik te maken van LPG. Ten eerste is het beter voor je omgeving, omdat er minder CO2 uitstoot bij komt kijken. Hiernaast is het beter voor je portemonnee, omdat LPG een stuk goedkoper is dan benzine en diesel. Zowel de prijs per liter als de prijs per afgelegde kilometer is een stuk lager. Dit komt door de vele malen lagere accijnzen die eraan vastzitten. Wanneer je de LPG ombouw door ons laat doen, heb je die zo weer terug verdient. Al vanaf 6.500 kilometer per jaar rijd je goedkoper en dat merk je.

LPG in Schiedam vind je bij ons
Met de auto kun je in Schiedam overal komen. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de prachtige zeven stellingmolens of de Havenkerk. Ook de vele historische stadsgezichten en monumenten zijn een lust voor het oog. Of ga gezellig winkelen op de Grote Markt of de Korenbeurs. Waar je ook heen wilt, met LPG kan het goedkoop en zonder de omgeving te veel te belasten.

Review

  • OMVL installatie in Nissan Bluebird 1.6LX (1989)
    Na het aanvragen van een offerte kreeg ik binnen een uurtje een antwoord met daarin het type in te bouwen installatie (omvl) en een prijsopgave. Auto maandag gebracht en vrijdag opgehaald. Op woensdag was alles al ingebouwd behalve het mengstuk. Deze was nergens op voorraad en de eventuele levertijd zou 14 dagen bedragen. Vrijdagavond heeft...Lees meer