LPG-inbouw Ford

Rijden op autogas

Ooit al eens nagedacht om te gaan rijden op autogas? Vast wel, want veel mensen weten dat autogas een veel goedkopere brandstof dan diesel of benzine is. In Nederland is autogas oftewel lpg overal verkrijgbaar en ook in het buitenland zijn er voldoende, soms aparte tankstations waar autogas te verkrijgen is. Wie op autogas rijdt zal al snel merken hoe voordelig dit is. Niet alleen voor de eigen portemonnee, maar ook nog eens voor het milieu. Want de ontwikkelingen op het gebied van brandstof staan niet stil en de nieuwste generatie auto-gasinstallaties, ook wel de G3-gasinstallaties genoemd, zijn zeer efficiënt en hebben veel minder Co2-uitstoot. Dit wordt ook opgemerkt door de overheid, die daarom een korting geeft op de wegenbelasting. Lpg in laten bouwen in een Ford is daarom erg aantrekkelijk.

Voordelig met een Ford rijden

In 2010 was het de op vier na grootste autofabrikant ter wereld en het bedrijf bestaat al sinds 1903. Dit automerk heeft vele modellen waaronder de populaire en sportieve Mustang. Vele bestempelen de Ford als een auto die ruim is, prestatiegericht en lekker rijdt. Het is nu ook mogelijk om met dit merk voordelig te rijden door een auto-gasinstallatie in te laten bouwen. Alle auto’s vanaf het bouwjaar 1994 zijn hier technisch geschikt voor. Maar wie bijvoorbeeld een oldtimer Mustang heeft kan ook contact opnemen. BV Agin is namelijk pionier op het gebied van auto-gasinstallaties en heeft overal een oplossing voor. Het rijden op autogas moet voor iedereen mogelijk zijn.

Lpg in laten bouwen

Besparen op de brandstofkosten, dat is een keus die je zelf maakt. Maar wel een goede keus, want het leven is al duur genoeg. Wie een Ford rijdt is hier trots op maar weet ook als geen ander dat een auto veel kost. Het inbouwen van een lpg-installatie brengt eenmalig kosten met zich mee dat al snel terug te verdienen is. Omdat de derde generatie lpg-installatie weinig vermogensverlies en een verminderde uitstoot heeft, wordt deze zeer aangeprezen. Bovendien subsidieert de overheid de G3-installatie door een jaarlijkse korting van 317 euro op de wegenbelasting te geven. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om te gaan rijden op lpg. Alle modellen van de Ford zijn geschikt voor inbouw. Dus ook de focus, mustang, ka, fiesta, kuga, edge, galaxy en nog vele andere modellen. Op de website is het omslagpunt te berekenen. Zo zie je direct of rijden op autogas ook voor jou geschikt is. Vaak ligt dit omslagpunt rond de 10.000 kilometer per jaar, soms al vanaf 8.000 kilometer per jaar. Bereken het nu zelf of vraag meer informatie aan.

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 462 02 61

We helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan

Review

  • OMVL installatie in Nissan Bluebird 1.6LX (1989)
    Na het aanvragen van een offerte kreeg ik binnen een uurtje een antwoord met daarin het type in te bouwen installatie (omvl) en een prijsopgave. Auto maandag gebracht en vrijdag opgehaald. Op woensdag was alles al ingebouwd behalve het mengstuk. Deze was nergens op voorraad en de eventuele levertijd zou 14 dagen bedragen. Vrijdagavond heeft...Lees meer