LPG G3

LPG of autogas is een aanzienlijk goedkopere brandstof dan benzine of diesel, bovendien stoot LPG minder CO2 uit dan benzine en diesel – de keuze voor LPG in plaats van andere fossiele brandstoffen is dus ook een keuze voor een beter milieu. Het voordeel van LPG wordt nog versterkt door de G3-installatie. Een LPG G3-installatie gaat namelijk zuinig om met LPG en bovendien krijgt u hiermee korting op de wegenbelasting. Zo is de inbouw van een LPG G3 installatie dus snel terugverdiend.

Bij een LPG G3-installatie staat G3 staat voor “generatie 3”, oftewel de derde generatie LPG-installatie. Bij LPG G3 wordt er gebruikgemaakt van de boordcomputer, waardoor de hoeveelheid geïnjecteerd gas nauwkeurig wordt berekend. Hierdoor is er bij een LPG G3-installatie nauwelijks sprake van vermogensverlies, in tegenstelling tot bij oudere generaties. Wat de LPG G3-installatie bovendien aantrekkelijk maakt is dat deze wordt gesubsidieerd; met een LPG G3-installatie kunt u korting krijgen op de wegenbelasting.

Voor het plaatsen van een LPG G3-installatie moet u zijn bij een bedrijf dat LPG-systemen inbouwt. Let hierbij op dat u kiest voor een erkende LPG-inbouwer. Als u een G3-installatie wilt laten plaatsen in uw auto bent u bij BV Agin aan het juiste adres. Niet alleen zij wij de oudste erkende LPG-inbouwer, bovendien hebben wij op dit moment een scherpe actie lopen voor de LPG G3-installatie. Zulke lage prijzen komt u elders niet tegen! Prijzen van de installaties vind u hier.

Hoewel u bij BV Agin voor een zeer scherpe prijs een LPG G3-installatie kunt laten inbouwen doen wij geen concessies aan kwaliteit. Als oudste en grootste installateur van LPG-installaties hebben wij kwaliteit juist hoog in het vaandel staan! Wij bieden garantie en wij streven ernaar om u op een duurzame en veilige manier met een LPG G3-installatie te laten rijden. Ook voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor uw auto met LPG G3-installatie kunt u bij ons terecht.

Heeft u vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Schroom dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Ook kunt u via onze website direct een offerte aanvragen!

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Kostprijs LPG-installatie

Gas inbouwen auto

Review

  • LPG G3 in Citroën C5 1.6 THP in Agin Rotterdam
    Bij offerte aanvraag en mijn vragen daarop bleek al snel de deskundigheid van dit bedrijf, zijn konden mij haarfijn uitleggen wat de voor- en nadelen van lpg in een directe injectie is. Inbouw is op een uitstekende wijze gedaan en voor de afgesproken prijs. Auto loopt voortreffelijk, dit bedrijf is een absolute aanrader!