lpg g3 prijs

g3 prijs

Lpg G3 prijs terugverdienen

Een lpg installatie brengt meerdere voordelen met zich mee. Lpg is de goedkoopste brandstof en door hier gebruik van te maken bespaart u jaarlijks veel op de brandstofkosten. Ook is de nieuwste generatie lpg installatie, de G3 (derde generatie) ook nog eens beter voor het milieu. De overheid stimuleert het rijden op de G3 installatie dan ook en geeft een subsidie via de wegenbelasting. Dit levert een jaarlijkse besparing van €317 euro aan wegenbelasting op. Zo betaalt u nauwelijks meer tot zelfs hetzelfde aan wegenbelasting dan een benzinerijder.

Dankzij al dit voordeel is de lpg G3 prijs ook snel terug te verdienen. Vaak merkt u dit al na 1 tot 2 jaar, afhankelijk van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Hoe meer u rijdt, hoe sneller de lpg installatie voor u gaat renderen. Via onze website kunt u direct berekenen hoeveel u op jaarbasis kunt besparen. De lpg G3 prijs valt hierdoor erg mee.

Overtuig uzelf en begin vandaag nog aan het voordelig rijden op autogas. Alle auto’s vanaf bouwjaar 1997 en jonger komen in aanmerking voor de G3 installatie. Heeft u een oudere auto? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor alles bedenken wij een passende oplossing. Want iedereen moet de mogelijkheid hebben om voordelig te kunnen rijden.

Lpg G3 prijs, wat kost het inbouwen?

U laat de inbouw van de G3 installatie alleen door een erkend installateur uitvoeren. Want een verkeerde inbouw kan u ergernis en problemen opleveren. Wij van BV Agin zijn als eerste erkende lpg-installateur van Nederland al meer dan 57 jaar actief op de markt. De lpg G3 prijs is snel terug te verdienen door de voordelige brandstof. De lpg G3 prijs is vanaf €1.200 euro. U kunt kiezen voor extra garantie van 2, 3 of 5 jaar of een bepaald aantal kilometers vrij. Ook kunt u eventueel kiezen uit klepsmeersystemen of andere opties. Alle automerken komen in aanmerking voor een lpg inbouw.

Wij kijken welke lpg installatie bij uw auto en uw wensen past. De inbouw gebeurt professioneel en uiteraard heeft u recht op garantie. Want wij leveren alleen kwaliteit, daar staan wij voor. De lpg G3 prijs weegt niet op tegen het vele voordeel dat u krijgt. Overtuig uzelf en maak een proefberekening via de rekentool. U vindt ons in Rotterdam, langs de A13 en ter hoogte van knooppunt Kleinpolderplein. Rij nu ook voordelig op autogas oftewel lpg en maak een afspraak.

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 462 02 61

We helpen je graag verder!

Vraag een offerte aan

Review

  • LPG inbouw in Rotterdam
    In mijn gebruikte Subaru Forester met slecht 24.000 km op de klok hebben de heren bij Agin voortreffelijk een LPG G3 installatie ingebouwd. Onzichtbaar in de kuip van het reservewiel ligt een 64 liter tank met de vulopening keurig in de kunststof bumper weggewerkt. Na enig afstelwerk in de weken erna, loopt de auto goed...Lees meer