LPG G3 inbouwen kosten

g3 inbouwen kosten

LPG g3: prijzen voor inbouwen en kosten besparen 

Met een lpg installatie haal je altijd voordeel uit je auto. Hoe meer je rijdt, hoe groter je voordeel. Maar ook met een lager aantal kilometers per jaar is het al mogelijk om flink te besparen. Bovendien is autogas ook nog eens beter voor het milieu. De derde generatie lpg installaties zijn aanzienlijk verbeterd. De prijzen voor het inbouwen verdienen zich al snel terug.

Voordelen van een lpg installatie

Iedereen die meer dan 10.000 kilometers per jaar rijdt kan al voordeel halen uit een lpg g3 installatie. Doordat een lpg g3 installatie gesubsidieerd wordt door de overheid wordt er minder motorrijtuigenbelasting betaald. Hierdoor bespaar je jaarlijks tientallen tot honderden euro’s op de kosten voor brandstof. Een nieuwe auto op autogas kopen blijkt vaak moeilijk, maar B.V. Agin heeft hier de oplossing voor: in nagenoeg iedere auto kan een lpg g3 installatie ingebouwd worden. Voor de prijzen hoef je het in ieder geval niet te laten, want een lpg g3 installatie brengt alleen maar voordeel op.

Wat is een lpg g3 installatie?

De eerste generatie lpg installaties werden de g1 installaties genoemd. De nieuwste heten de 3g installaties en werken niet alleen efficiënter maar zijn ook milieuvriendelijker. Bovendien hebben ze minder vermogensverlies dan de eerste generatie lpg installaties. B.V. Agin is al meer dan 57 jaar expert op het gebied van lpg installaties. Het inbouwen is dan ook vakwerk waar B.V. Agin de nodige ervaring en kennis mee heeft. Omdat de lpg g3 installatie zo milieuvriendelijk is, geeft de overheid een jaarlijkse korting van 317 op de motorrijtuigenbelasting. Zo haal je de eerste kosten van installatie er al weer uit.

Kan ik een g3 lpg installatie laten inbouwen in mijn auto?

Bijna iedere auto is geschikt voor een lpg installatie. Of het nou om een oldtimer of een nieuwe wagen gaat: belangrijk is dat je kostenbesparend kan gaan rijden. Op de website vindt je een handige rekenmodule waarmee je het omslagpunt kunt bepalen. Hiermee zie je hoeveel voordeel jouw auto kan opleveren wanneer deze een lpg installatie bevat. Bereken zelf of een lpg installatie ook voor jou zinvol is. De kosten die hiermee bespaart worden wegen niet op tegen de prijzen van de lpg installatie. Overigens vallen de prijzen voor het inbouwen wel mee en verdienen de kosten zich vaak al binnen 1 tot 3 jaar volledig terug. Hoe meer kilometers je rijdt, hoe sneller je de lpg installatie terugverdiend.

LPG G3 inbouwen kosten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Meer weten over LPG-inbouw? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Review

  • OMVL installatie in Nissan Bluebird 1.6LX (1989)
    Na het aanvragen van een offerte kreeg ik binnen een uurtje een antwoord met daarin het type in te bouwen installatie (omvl) en een prijsopgave. Auto maandag gebracht en vrijdag opgehaald. Op woensdag was alles al ingebouwd behalve het mengstuk. Deze was nergens op voorraad en de eventuele levertijd zou 14 dagen bedragen. Vrijdagavond heeft...Lees meer