LPG Bodegraven

bodegraven

 

Met LPG kom je in Bodegraven verder. BV Agin is de eerste officieel erkende LPG-installateur van Nederland en heeft sinds die tijd een duidelijke stempel op de automarkt gedrukt. In Bodegraven staan we voor je klaar om je toegang te geven tot alle voordelen van LPG. Wij onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring, professionele service en lage prijzen. Wanneer je goedkoper door Bodegraven wilt rijden, ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor onderhoud en reparaties kun je gewoon bij ons terecht. Kom langs om zelf een kijkje te nemen en te ontdekken of LPG iets voor jou is. We hebben de koffie al klaarstaan.

Hoe werkt LPG?
Liquefied Petroleum Gas, oftewel LPG, is een brandstof met vele voordelen ten opzichte van benzine of diesel. Zo is deze stof bijvoorbeeld een stuk minder belastend voor het milieu, er wordt minder CO2 uitgestoten. Hiernaast liggen er zeer lage accijnzen op, waardoor zowel de prijs per liter als de prijs per afgelegde kilometer behoorlijk laag ligt. Al vanaf 6.500 kilometer per jaar haal je winst. De investering voor de LPG-inbouw is daarmee zo weer terug verdient. LPG is niet alleen goed voor je omgeving, maar ook voor je portemonnee. Maak gebruik van de gratis berekenmodule van deze website om jouw omslagpunt te berekenen.

Met LPG in Bodegraven gebeurt het
In Bodegraven is er genoeg te beleven. En met een auto die op LPG rijdt, kun je hier veel goedkoper komen dan normaal. Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen in De Kuil of cultuur opsnuiven in het Evertshuis. Je kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan het theater of op onderzoek gaan in het Kaasmuseum Bodegraven. Met LPG kom je er zeker. Benieuwd naar wat het voor jou kan betekenen? Neem dan contact op en we helpen je verder.

LPG bodegraven

Naaldwijk

Sliedrecht

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer