Kostprijs LPG-installatie

Met een LPG-installatie kunt u op jaarbasis honderden euro’s besparen. Met een LPG-installatie kunt u immers gas tanken, waarvan de kostprijs aanzienlijk lager is dan van benzine of diesel. Daarom is de kostprijs van een LPG-installatie snel terugverdiend. Een LPG-installatie is in te bouwen in de meeste nieuwe èn occasion benzineauto’s. Het laten inbouwen van een LPG-inbouwen kan soms goedkoper zijn dan de kostprijs van een nieuwe LPG-auto. Het overwegen waard dus!

Als u een LPG-installatie wilt laten inbouwen is het aan te raden dit bij een door de RDW erkende inbouwer te laten doen. BV Agin is door de RDW erkend. Sterker nog, wij zijn in Nederland de eerste erkende LPG-inbouwer. Omdat we de oudste en grootste LPG-installateur van Nederland verwacht u misschien dat we ook een grote kostprijs vragen voor het inbouwen van een LPG-installatie, maar niets is minder waar!

BV Agin biedt een LPG-installatie tegen de laagste kostprijs aan. Dat betekent niet dat we op kwaliteit beknibbelen. Omdat we de grootste LPG-installateur van Nederland zijn kunnen we LPG-installaties in bulk inkopen. Hierdoor kunnen we de kostprijs laag houden. Met onze lage kostprijs bij ons een stuk goedkoper uit dan bij onze concurrenten. Prijzen van de installaties vind u hier.

Wilt u een LPG-installatie door ons laten inbouwen.  Of wilt u weten wat de precieze kostprijs is voor het inbouwen van een LPG-installatie in uw auto? Schroom dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen.

Op dit moment hebben wij een actie lopen met LPG-installatie tegen een scherpe kostprijs:

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Gastank inbouwen auto

LPG G3

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer