Kostprijs LPG-installatie

Met een LPG-installatie kunt u op jaarbasis honderden euro’s besparen. Met een LPG-installatie kunt u immers gas tanken, waarvan de kostprijs aanzienlijk lager is dan van benzine of diesel. Daarom is de kostprijs van een LPG-installatie snel terugverdiend. Een LPG-installatie is in te bouwen in de meeste nieuwe èn occasion benzineauto’s. Het laten inbouwen van een LPG-inbouwen kan soms goedkoper zijn dan de kostprijs van een nieuwe LPG-auto. Het overwegen waard dus!

Als u een LPG-installatie wilt laten inbouwen is het aan te raden dit bij een door de RDW erkende inbouwer te laten doen. BV Agin is door de RDW erkend. Sterker nog, wij zijn in Nederland de eerste erkende LPG-inbouwer. Omdat we de oudste en grootste LPG-installateur van Nederland verwacht u misschien dat we ook een grote kostprijs vragen voor het inbouwen van een LPG-installatie, maar niets is minder waar!

BV Agin biedt een LPG-installatie tegen de laagste kostprijs aan. Dat betekent niet dat we op kwaliteit beknibbelen. Omdat we de grootste LPG-installateur van Nederland zijn kunnen we LPG-installaties in bulk inkopen. Hierdoor kunnen we de kostprijs laag houden. Met onze lage kostprijs bij ons een stuk goedkoper uit dan bij onze concurrenten. Prijzen van de installaties vind u hier.

Wilt u een LPG-installatie door ons laten inbouwen.  Of wilt u weten wat de precieze kostprijs is voor het inbouwen van een LPG-installatie in uw auto? Schroom dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen.

Op dit moment hebben wij een actie lopen met LPG-installatie tegen een scherpe kostprijs:

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Gastank inbouwen auto

LPG G3

Review

  • LPG G3 in Citroën C5 1.6 THP in Agin Rotterdam
    Bij offerte aanvraag en mijn vragen daarop bleek al snel de deskundigheid van dit bedrijf, zijn konden mij haarfijn uitleggen wat de voor- en nadelen van lpg in een directe injectie is. Inbouw is op een uitstekende wijze gedaan en voor de afgesproken prijs. Auto loopt voortreffelijk, dit bedrijf is een absolute aanrader!