Kosten LPG inbouwen

LPG, Diesel of Benzine?

Het is aantrekkelijk om op LPG te rijden, in plaats van benzine of diesel. Met LPG heeft u namelijk lagere kosten aan brandstof. Omdat op LPG minder accijns wordt geheven, zij de kosten die u kwijt bent aan brandstof aanzienlijk lager. Tevens zij de kosten voor het milieu lager als u gebruikmaakt van een auto die op LPG rijdt; bij LPG is de CO2-uitstoot namelijk lager dan bij benzine en diesel. U heeft dus reden genoeg om te kiezen voor een LPG-auto. Het is som echter wel zo dat er weinig keuze is in LPG-auto’s. Daarnaast kunnen de kosten van een nieuwe LPG-auto hoger zijn dan die van een benzine- of dieselauto. Maar dit probleem kan gelukkig worden opgelost door een LPG te laten inbouwen in een benzineauto. Het inbouwen van LPG is namelijk mogelijk bij zowel nieuwe als occasion benzineauto’s. De kosten van de inbouw van LPG heeft u meestal snel weer terugverdiend omdat u bij LPG minder kosten maakt aan brandstof.

Kwaliteit van de inbouw

Als u op zoek bent naar een plek waar u LPG kunt laten inbouwen bent u bij BV Agin op de juiste plek. BV Agin is namelijk de oudste LPG-installateur van Nederland. Wij zijn zelfs het eerste Nederlandse bedrijf dat als erkende LPG-installateur werd aangewezen en we hebben al meer dan 57 jaar ervaring met het inbouwen van LPG. Naast het inbouwen van LPG voeren wij ook algemeen onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit aan LPG-auto’s. Dankzij onze jarenlange zijn we een echte LPG-specialist te noemen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel; wij streven ernaar om iedere klant de beste dienstverlening te bieden. De hoge kwaliteit van het werk dat wij leveren ziet u niet terug in de kosten. Integendeel, omdat wij de grootste LPG-specialist van Nederland zijn kunnen wij door volume-inkoop LPG tegen de laagste kosten inbouwen. Wij zijn daarom niet alleen de oudste, maar ook de voordeligste LPG-installateur van het Nederland!

Op dit moment hebben wij een actie lopen voor het inbouwen van LPG:

Bekijk onze actie voor de meest voordelige LPG inbouw

Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier om naar onze actiepagina te gaan.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Gastank inbouwen

Onderhoud LPG-installatie

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer