Kosten LPG inbouwen

LPG, Diesel of Benzine?

Het is aantrekkelijk om op LPG te rijden, in plaats van benzine of diesel. Met LPG heeft u namelijk lagere kosten aan brandstof. Omdat op LPG minder accijns wordt geheven, zij de kosten die u kwijt bent aan brandstof aanzienlijk lager. Tevens zijn de kosten voor het milieu lager als u gebruik maakt van een auto die op LPG rijdt; bij LPG is de CO2-uitstoot namelijk lager dan bij benzine en diesel. U heeft dus reden genoeg om te kiezen voor een LPG-auto.

Het is soms wel zo dat er weinig keuze is in LPG-auto’s. Daarnaast kunnen de kosten van een nieuwe LPG-auto hoger zijn dan die van een benzine- of dieselauto. Maar dit probleem kan gelukkig worden opgelost door een LPG te laten inbouwen in een benzineauto. Het inbouwen van LPG is namelijk mogelijk bij zowel nieuwe als occasion benzineauto’s. De kosten van de inbouw van LPG heeft u meestal snel weer terugverdiend omdat u bij LPG minder kosten maakt aan brandstof.

Kwaliteit van de inbouw

Als u op zoek bent naar een plek waar u LPG kunt laten inbouwen bent u bij BV Agin op de juiste plek. BV Agin is namelijk de oudste LPG-installateur van Nederland. Wij zijn zelfs het eerste Nederlandse bedrijf dat als erkende LPG-installateur werd aangewezen en we hebben al meer dan 57 jaar ervaring met het inbouwen van LPG. Naast het inbouwen van LPG voeren wij ook algemeen onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit aan LPG-auto’s.

Dankzij onze jarenlange zijn we een echte LPG-specialist te noemen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel; wij streven ernaar om iedere klant de beste dienstverlening te bieden. De hoge kwaliteit van het werk dat wij leveren ziet u niet terug in de kosten. Integendeel, omdat wij de grootste LPG-specialist van Nederland zijn kunnen wij door volume-inkoop LPG tegen de laagste kosten inbouwen. Wij zijn daarom niet alleen de oudste, maar ook de voordeligste LPG-installateur van het Nederland!

Voordelige LPG-inbouw actie

Op dit moment hebben wij een actie lopen voor het inbouwen van LPG: meest voordelige LPG-inbouw

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een indicatie ontvangen voor LPG-inbouw voor uw auto? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Review

  • OMVL installatie in Nissan Bluebird 1.6LX (1989)
    Na het aanvragen van een offerte kreeg ik binnen een uurtje een antwoord met daarin het type in te bouwen installatie (omvl) en een prijsopgave. Auto maandag gebracht en vrijdag opgehaald. Op woensdag was alles al ingebouwd behalve het mengstuk. Deze was nergens op voorraad en de eventuele levertijd zou 14 dagen bedragen. Vrijdagavond heeft...Lees meer