Kosten LPG-inbouw

Als u op zoek bent naar een plek waar u een LPG-inbouw kunt laten uitvoeren bent u bij BV Agin aan het juiste adres. Wij zijn zelfs het eerste Nederlandse bedrijf dat, destijds door Neelie Kroes, als erkende LPG-installateur werd aangewezen. Als oudste LPG-installateur hebben wij al meer dan 57 jaar ervaring met LPG-inbouw. Niet alleen voeren we LPG-inbouw tegen lage kosten uit, ook doen we algemeen onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan LPG-installaties. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we bij BV Agin de fijne kneepjes van het vak. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat tegen de laagste kosten.

Wat ons betreft zou LPG-inbouw kosten moeten besparen. LPG is namelijk een voordelige brandstof ten opzichte van benzine of diesel. Als u op LPG rijdt heeft u namelijk lagere kosten aan brandstof. Op LPG wordt namelijk minder accijns geheven, waardoor u minder kosten maakt als u gaat tanken. Ook de kosten voor het milieu zijn lager als u op LPG rijdt; LPG stoot namelijk minder CO2 uit dan diesel en benzine. Reden genoeg dus om te kiezen voor een LPG-auto. Er is echter soms weinig keuze in LPG-auto’s. Bovendien kunnen de kosten van een nieuwe LPG-auto vrij hoog zijn. LPG-inbouw bij BV Agin is hier de oplossing. Wij kunnen LPG-inbouw uitvoeren bij de meeste nieuwe en occasion benzineauto’s. De kosten van LPG-inbouw heeft u snel weer terugverdiend, omdat u met LPG immers minder kosten kwijt bent aan brandstof.

Omdat BV Agin de grootste LPG-specialist van Nederland kunnen wij LPG-installaties in grote volumes inkopen. Hierdoor kunnen wij de kosten van LPG-inbouw laag houden. Voor hoge kwaliteit LPG-inbouw tegen de laagste kosten bent u bij ons dus op de juiste plek.

Op dit moment hebben wij twee acties lopen voor het inbouwen van LPG: BRC Basic en BRC Premium.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

LPG inbouwen

Autogas inbouwen

Review

  • OMVL installatie in Nissan Bluebird 1.6LX (1989)
    Na het aanvragen van een offerte kreeg ik binnen een uurtje een antwoord met daarin het type in te bouwen installatie (omvl) en een prijsopgave. Auto maandag gebracht en vrijdag opgehaald. Op woensdag was alles al ingebouwd behalve het mengstuk. Deze was nergens op voorraad en de eventuele levertijd zou 14 dagen bedragen. Vrijdagavond heeft...Lees meer