Kosten gastank inbouwen

Het is aantrekkelijk om, in plaats van benzine of diesel, op LPG te rijden. Met LPG heeft u namelijk lagere kosten aan brandstof. Tevens zijn de kosten voor het milieu lager als u gebruikmaakt van een auto met een gastank; bij LPG is de CO2-uitstoot namelijk lager dan bij benzine en diesel. U heeft dus reden genoeg om te kiezen voor een auto met een gastank. Het is soms echter wel zo dat er weinig keuze is in LPG-auto’s. Daarnaast kunnen de kosten van een nieuwe LPG-auto hoger zijn dan die van een benzine- of dieselauto. Maar dit probleem kan gelukkig worden opgelost door een gastank te laten inbouwen in een benzineauto. Het inbouwen van een gastank is namelijk mogelijk bij zowel nieuwe als occasion benzineauto’s. De kosten van een gastank inbouwen heeft u meestal snel weer terugverdiend omdat u met LPG minder kosten kwijt bent aan brandstof. Door het inbouwen van een G3-gastank betaalt u zelfs minder wegenbelasting, waardoor uw kosten nog meer afnemen.

Als u op zoek bent naar een garage waar u een gastank kunt laten inbouwen bent u bij BV Agin op de juiste plek. BV Agin is namelijk de oudste LPG-installateur van Nederland. Wij zijn zelfs het eerste Nederlandse bedrijf dat als erkende LPG-installateur werd aangewezen en we hebben al meer dan 57 jaar ervaring met het inbouwen van gastanks. Naast het inbouwen van een gastank kunnen wij ook  algemeen onderhoud en reparatiewerkzaamheden uitvoeren voor uw LPG-auto. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel; wij zorgen dat u prettig, veilig en zuinig rijdt met uw gastank. De hoge kwaliteit die leveren ziet u niet terug in de kosten. Integendeel, omdat wij de grootste LPG-specialist van Nederland zijn kunnen wij door volume-inkoop tegen de laagste kosten een gastank inbouwen. Wij zijn daarom niet alleen de oudste, maar ook de goedkoopste LPG-installateur van het Nederland!

Op dit moment hebben wij een actie lopen voor het inbouwen van een gastank:

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

LPG inbouwen oldtimer

LPG-ombouw

Review

  • LPG inbouw in Rotterdam
    In mijn gebruikte Subaru Forester met slecht 24.000 km op de klok hebben de heren bij Agin voortreffelijk een LPG G3 installatie ingebouwd. Onzichtbaar in de kuip van het reservewiel ligt een 64 liter tank met de vulopening keurig in de kunststof bumper weggewerkt. Na enig afstelwerk in de weken erna, loopt de auto goed...Lees meer