Inbouwen van een lpg-installatie is niet duur! 

Waarom wilt u een lpg-installatie inbouwen in uw auto?

In Nederland kennen we drie verschillende autobrandstoffen: benzine, diesel en lpg. Elk van deze autobrandstoffen heeft zijn eigen voordelen. De voordelen van lpg, ook wel auto gas genoemd, zijn onder meer:

  • Lagere brandstofkosten door een lagere prijs per liter van auto gas
  • Verminderd klimaateffect door lagere CO2-uitstoot door gebruik van auto gas
  • Door ultraveilige auto gas tank bestaat er minder ontploffingsgevaar of brandgevaar dan bij een benzinemotor
  • Doordat auto gas een restproduct is van de productie en raffinage van aardolie en aardgas heeft het gebruik van auto gas minder impact op het milieu

U hoeft dus niet alleen te kiezen voor auto gas vanwege de lagere kosten. Uw keuze heeft ook een positieve invloed op het milieu!

Sinds een aantal jaar worden lpg-installaties gesubsidieerd, waardoor de kosten voor lpg nog lager uitvallen. Het betreft dan lpg-installaties die voldoen aan de ECE94-12-emissie-eisen. Alle derde generatie lpg-installaties, ofwel G3 lpg-installaties, voldoen aan deze emissie-eisen. Laat dus een G3 inbouwen!

Is het G3 inbouwen in uw auto duur?

Het G3 inbouwen in uw personenauto is inderdaad een flinke investering, waarbij u moet denken aan een bedrag tussen de 1.400 en 1.700 euro. Daarom stellen we bij Agin graag een offerte voor de kosten voor het inbouwen van een G3 lpg-installatie in uw auto. Dat is transparant. Zo kunt u erop vertrouwen dat het G3 inbouwen u niet meer kost dan waarop u had gerekend.

Nadat het G3 inbouwen is uitgevoerd kunt u jarenlang met plezier doorrijden. Zeker als u ook ervoor kiest om het onderhoud van uw lpg-installatie te laten uitvoeren door Agin. Want ook nadat de lpg-installatie is ingebouwd kunt u vertrouwen op de mensen van Agin voor onderhoud, reparaties en keuringen.

Waarom kiest u voor B.V. Agin?

Agin installeert al meer dan 57 jaar lpg-installaties in personenauto’s naar volle tevredenheid van onze klanten. We zijn gespecialiseerd in lpg-installaties, of het nu betrekking heeft op inbouw, onderhoud, reparatie of keuring, bij Agin bent u aan het juiste adres!
Doordat we ons al vele jaren specialiseren in G3 inbouwen beschikken we over een schat aan ervaring en kennis. Onze vakmensen kunnen u alles vertellen over uw mogelijkheden om over te stappen op lpg, de kosten daarvan en de lagere kosten per gereden kilometer. Maak daarom een afspraak om een offerte op te stellen en bel +31 (0) 10 – 462 02 61. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. Of maak een afspraak om langs te komen.
Agin is al 55 jaar uw vertrouwen waard. Kom langs en overtuig uzelf!

Inbouwen LPG Installatie

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Auto gas inbouwen

Voordelen van een LPG G3 Installatie

Review

  • LPG G3 in Citroën C5 1.6 THP in Agin Rotterdam
    Bij offerte aanvraag en mijn vragen daarop bleek al snel de deskundigheid van dit bedrijf, zijn konden mij haarfijn uitleggen wat de voor- en nadelen van lpg in een directe injectie is. Inbouw is op een uitstekende wijze gedaan en voor de afgesproken prijs. Auto loopt voortreffelijk, dit bedrijf is een absolute aanrader!