Goedkoop LPG inbouwen

Waarom is LPG goedkoop?

Op LPG wordt veel minder accijns geheven dan op benzine en diesel, daarom is LPG relatief goedkoop. Het rijden met een LPG-auto is in vergelijking met benzine- en dieselauto’s dan ook goedkoop.

Enkel mogelijk bij Benzine-motoren

Wilt u een tweedehands LPG-auto kopen, dan komt u vaak voor een beperkte keuze te staan; er zijn relatief weinig LPG-auto’s op de markt. Om toch LPG te kunnen rijden in een auto die naar uw wens is kunt u LPG laten inbouwen. U kunt een LPG-installatie laten inbouwen in een benzineauto, dit is mogelijk bij zowel nieuw als occasion, maar niet in een dieselauto. LPG inbouwen is vaak goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe LPG-auto. Zo kunt u alsnog goedkoop LPG rijden.

BV Agin eerste LPG installateur van Nederland

BV Agin is de oudste LPG-inbouwer van Nederland. Bovendien zijn wij het eerste Nederlandse bedrijf dat, destijds door Neelie Kroes, als erkende LPG-installateur werd aangewezen. Zo hebben wij al meer dan 57 jaar ervaring met LPG-inbouw. BV Agin verzorgt niet alleen de inbouw van LPG-systemen, maar levert ook algemeen onderhoud. Ook voor onderhoud of reparatie van uw (LPG-)auto kunt u dus bij ons terecht. Vanwege onze grote ervaring met het inbouwen en onderhouden van LPG-installaties kennen we bij BV Agin de fijne kneepjes van het vak. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel; het is ons streven om iedere klant de beste service te bieden. Omdat wij kwaliteitswerk verrichten zou u kunnen denken dat onze prijzen ook iets hoger liggen. Niet is minder waar! Omdat wij de grootste LPG-specialist van Nederland zijn kunnen wij door bulkinkoop LPG-installaties goedkoop aanbieden. Zo zijn wij niet alleen de oudste, maar ook de goedkoopste LPG-specialist van Nederland!

Wilt u goedkoop LPG laten inbouwen? Dan bent u bij BV Agin aan het juiste adres. Op dit moment hebben wij twee acties lopen voor het inbouwen van LPG: BRC Basic en BRC Premium.

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 462 02 61

We helpen je graag verder!

Vraag een offerte aan

Review

  • LPG G3 in Citroën C5 1.6 THP in Agin Rotterdam
    Bij offerte aanvraag en mijn vragen daarop bleek al snel de deskundigheid van dit bedrijf, zijn konden mij haarfijn uitleggen wat de voor- en nadelen van lpg in een directe injectie is. Inbouw is op een uitstekende wijze gedaan en voor de afgesproken prijs. Auto loopt voortreffelijk, dit bedrijf is een absolute aanrader!