Over ons

BV Agin – LPG Garage

Wie op autogas rijdt doet er goed aan om de auto bij een erkende lpg garage te laten onderhouden. BV Agin is sinds 1960 het vertrouwde adres voor LPG-installaties. Als eerste erkend lpg-installateur van Nederland weet BV Agin als geen ander hoe belangrijk goed onderhoud is. Daarom laat u uw lpg-installatie ook vakkundig bij de lpg garage controleren. Zo rijdt u altijd veilig en voordelig. Het onderhoud wordt met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Ook het gasfilter wordt vervangen. Met goed en regelmatig onderhoud wordt de levensduur van uw motor verlengd. Hoewel een gasinstallatiesysteem geen extra onderhoud met zich meebrengt is het wel belangrijk dat dit door een erkende lpg garage wordt uitgevoerd. Daarom kiest u voor BV Agin. De specialist op het gebied van lpg inbouw en onderhoud. Ook voor reparaties.

Voordelig rijden op LPG

Is rijden op LPG (autogas) ook iets voor u? Tegenwoordig kiezen mensen steeds vaker voor een besparing op de brandstofkosten. Of u nu al op LPG rijdt of dit binnenkort van plan bent: u haalt er dubbel voordeel mee. Want niet alleen bespaart u op de brandstofkosten, ook is de nieuwste lpg installatie beter voor het milieu. Met de nieuwe G3-installatie krijgt u bovendien korting op de motorrijtuigenbelasting. Hierdoor gaat het omslagpunt van uw auto naar beneden. Dit betekent dat u al veel eerder kunt besparen dan u denkt. Op de website kunt u door middel van het invullen van uw kenteken zelf uw omslagpunt berekenen. Wij of onze specialisten bouwen een lpg-installatie zeer efficiënt in. Zo merkt u bij de nieuwe auto niet veel van de aanwezigheid ervan. Er gaat weinig kofferruimte verloren. Prijzen van de installaties vind u hier.

Alle automerken en lpg-installaties

Bij de LPG garage kunt u terecht met alle soorten LPG-installaties. Ook alle merken of modellen auto’s zijn welkom. Niet alleen voor de inbouw van een lpg-installatie maar ook voor onderhoud, controle of reparatie. Tijdig onderhoud voorkomt later onnodige reparaties en hoge rekeningen. De vakspecialist weet precies wat belangrijk is en kan problemen voortijdig opsporen. Rijden op lpg is rijden op de goedkoopste brandstof. Autogas is overal in Nederland verkrijgbaar. Ook in het buitenland zijn voldoende tankpunten. Soms moet u hiervoor bij een ander tankstation terecht. U kunt direct beginnen met besparen door te kiezen voor de moderne G3-installatie. Met regelmatig en goed onderhoud van de installatie bij de lpg garage rijdt u vele kilometers met plezier. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met BV Agin.