Gastank inbouwen auto

Rijden op gas is aantrekkelijk. LPG is in vergelijking met benzine en diesel en heel voordelige brandstof. Een gastank inbouwen in uw auto kan daarom lonen. Een gastank inbouwen is in de meeste gevallen mogelijk, zolang uw auto een benzine-auto is. Zelfs een gastank inbouwen in een occassion die een aantal jaar oud is kan nog een aardige besparing opleveren in kosten. Het inbouwen van een gastank in uw auto is dus al gauw de moeite waard. In de regel zal er bij het inbouwen van een gastank in uw auto een G3-installatie worden geplaatst. Hierbij heeft u ook nog eens het voordeel dat u voor uw auto met een G3-gastank in de meeste gevallen korting krijgt op de wegenbelasting.

Gastank inbouw door Bv Agin

Wilt u een gastank inbouwen in uw auto? Dan bent u bij BV Agin aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de oudste LPG-installateur van Nederland. Zo hebben we al meer dan 57 jaar ervaring met het inbouwen van gastanks.

Naast het inbouwen van een gastank kunnen wij ook reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto uitvoeren. U kunt dus altijd met uw auto bij ons terecht. Hierbij leveren wij kwaliteit, of het nu gaat om het inbouwen van een gastank in uw auto, of om controle of reparatie. Wij willen immers dat u met veel plezier en op een veilige manier in uw auto kunt blijven rijden.

Op dit moment hebben wij een actie lopen voor het inbouwen van een gastank: lpg-inbouw actie

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 462 02 61

We helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan

Review

  • Lpg inbouw in NA
    Top service! Zeer tevreden over de inbouw en afhandeling van de installatie in mijn mini cooper 🙂