Gastank inbouwen auto

Rijden op gas is aantrekkelijk. LPG is in vergelijking met benzine en diesel en heel voordelige brandstof. Een gastank inbouwen in uw auto kan daarom lonen. Een gastank inbouwen is in de meeste gevallen mogelijk, zolang uw auto een benzine-auto is. Zelfs een gastank inbouwen in een occassion die een aantal jaar oud is kan nog een aardige besparing opleveren in kosten. Het inbouwen van een gastank in uw auto is dus al gauw de moeite waard. In de regel zal er bij het inbouwen van een gastank in uw auto een G3-installatie worden geplaatst. Hierbij heeft u ook nog eens het voordeel dat u voor uw auto met een G3-gastank in de meeste gevallen korting krijgt op de wegenbelasting.

Wilt u een gastank inbouwen in uw auto? Dan bent u bij BV Agin aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de oudste LPG-installateur van Nederland. Zo hebben we al meer dan 57 jaar ervaring met het inbouwen van gastanks. Naast het inbouwen van een gastank kunnen wij ook reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto uitvoeren. U kunt dus altijd met uw auto bij ons terecht. Hierbij leveren wij kwaliteit, of het nu gaat om het inbouwen van een gastank in uw auto, of om controle of reparatie. Wij willen immers dat u met veel plezier en op een veilige manier in uw auto kunt blijven rijden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het inbouwen van een gastank in uw auto? Dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij kijken graag samen met u of het inbouwen van een gastank in uw auto mogelijk is en wat dit u kan opleveren.

Op dit moment hebben wij een actie lopen voor het inbouwen van een gastank:

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Kosten gastank inbouwen

Kostprijs LPG-installatie

Review

  • LPG G3 in Citroën C5 1.6 THP in Agin Rotterdam
    Bij offerte aanvraag en mijn vragen daarop bleek al snel de deskundigheid van dit bedrijf, zijn konden mij haarfijn uitleggen wat de voor- en nadelen van lpg in een directe injectie is. Inbouw is op een uitstekende wijze gedaan en voor de afgesproken prijs. Auto loopt voortreffelijk, dit bedrijf is een absolute aanrader!