Gasinstallatie inbouwen

LPG (autogas) is een voordelige brandstof. Er wordt op LPG namelijk een stuk minder accijns geheven dan op benzine en diesel, waardoor de prijs per liter flink lager is. Bovendien stoot LPG minder CO2 uit. Hierdoor is het een milieuvriendelijkere brandstof. Er is dus reden genoeg om over te stappen op een auto op gas. Helaas zijn auto’s met een gasinstallatie wel een stuk schaarser dan auto’s met een benzine- of dieseltank. Het vinden van een gasauto die voldoet aan uw wensen kan daardoor nogal een uitdaging zijn. U kunt dit probleem echter oplossen door een gasinstallatie te laten inbouwen in een benzineauto. Op deze manier heeft u veel meer mogelijkheden – bij de meeste nieuwe én occasion benzineauto’s kunt u namelijk een gasinstallatie laten inbouwen. Deze optie is ook financieel aantrekkelijk; het inbouwen van een gasinstallatie is meestal binnen korte tijd terugverdiend vanwege de aanzienlijk lagere brandstofkosten.

Voor het inbouwen van een gasinstallatie bent u bij BV Agin aan het juiste adres. BV Agin is de oudste erkende LPG-installateur van Nederland. Wij hebben al meer dan 57 jaar ervaring met het inbouwen van gasinstallaties. Naast het laten inbouwen van een gasinstallatie kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw auto. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we bij BV Agin de fijne kneepjes van het vak; wij weten waar het op aankomt bij het inbouwen van een gasinstallatie. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Dat wij kwaliteitswerk bieden betekent niet dat u bij ons een hogere prijs betaalt dan elders. Integendeel, omdat wij de grootste LPG-specialist van Nederland zijn kunnen wij door bulkinkoop tegen de laagste prijs een gasinstallatie inbouwen. Zo zijn wij niet alleen de oudste, maar ook de voordeligste LPG-specialist van Nederland!

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

LPG-inbouw Dordrecht

LPG3 inbouwen

Review

  • LPG G3 in Citroën C5 1.6 THP in Agin Rotterdam
    Bij offerte aanvraag en mijn vragen daarop bleek al snel de deskundigheid van dit bedrijf, zijn konden mij haarfijn uitleggen wat de voor- en nadelen van lpg in een directe injectie is. Inbouw is op een uitstekende wijze gedaan en voor de afgesproken prijs. Auto loopt voortreffelijk, dit bedrijf is een absolute aanrader!