Gasinstallatie auto

Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen voor een gasinstallatie in hun auto. En hiervoor zijn goede redenen. Zo wordt met een gasinstallatie minder CO2 uitgestoten dan met een benzine- of een dieselmotor. Bovendien kan er met een gasinstallatie veel geld bespaard worden.

Een auto met gasinstallatie heeft aanzienlijk lagere brandstofkosten. Met een gasinstallatie kunt u immers LPG tanken – dit is aanzienlijk goedkoper dan benzine en diesel. Het kan daarom lonen om een gasinstallatie te laten plaatsen in uw auto. Heeft u een auto met benzinemotor? Grote kans dat deze geschikt is voor een gasinstallatie, of het nu gaat om een nieuwe auto of een auto die al een paar jaar oud is. Of de investering in een gasinstallatie de moeite waard is hangt af van hoeveel kilometers u maakt met uw auto. Op onze website kunt u bereken hoeveel u zou kunnen besparen.

Voor een gasinstallatie voor uw auto kunt u goed terecht bij BV Agin. Wij hebben al meer dan 57 jaar ervaring met het plaatsen van gasinstallaties en zijn daarmee de oudste erkende LPG-specialist. Bij ons is uw auto voor een gasinstallatie dus in vertrouwde handen.

Omdat wij in bulk inkopen kunnen wij de gasinstallatie voor uw auto tegen een scherpe prijs aanbieden. Daardoor zijn wij niet alleen de oudste, maar ook de goedkoopste aanbieder van autogasinstallaties. Onze service eindigt niet na het plaatsen van de gasinstallatie in uw auto. Ook voor onderhoudswerkzaamheden kunt u namelijk bij ons terecht.

Wilt u een gasinstallatie laten plaatsen in uw auto? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij voor uw auto kunnen bieden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wij komen dan zo snel mogelijk met een duidelijke terugkoppeling.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

G3-gasinstallatie

LPG inbouwen oldtimer

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer