Gas inbouwen 


Een gasinstallatie in de auto? Dat is voor iedereen mogelijk. Met een gasinstallatie kan jaarlijks heel veel bespaard worden. Want goedkoop rijden dat wil toch iedereen? Met autogas rijdt je niet alleen voordelig maar ook nog eens veilig. De nieuwste installaties zijn voorzien van boordcomputer en zijn hiermee efficiënt en betrouwbaar. Bovendien is autogas nagenoeg overal verkrijgbaar in zowel Nederland als buitenland.G3 is de derde generatie gasinstallaties. De overheid subsidieert deze installatie waardoor er een korting ontstaat op de wegenbelasting. Hiermee worden rijden op gas wel heel aantrekkelijk gemaakt. De G3 installatie maakt gebruik van een boordcomputer. De hoeveelheid geïnjecteerde gas wordt hiermee nauwkeurig berekend. Hierdoor werkt de G3 installatie efficiënt en is volledig betrouwbaar.Ook wanneer u weinig kilometers per jaar rijdt is het mogelijk om een auto-gasinstallatie in te laten bouwen. Voor sommige auto’s geldt dat er al voordeel te behalen valt wanneer u vanaf 6.000 kilometer per jaar rijdt. Maar let op: hoe meer u rijdt, hoe meer u bespaart. Zakelijk rijders, mensen met lang woon-werkverkeer, auto’s die vaak aanhangers of caravans trekken of mensen die vaak gebruik maken van hun auto (uitstapjes, buitenlandse reizen) kunnen zeker besparen met dank aan een auto-gasinstallatie. Gas inbouwen is nagenoeg voor iedereen weggelegd. Ook bijna elk merk en type auto, ongeacht het bouwjaar, komt hiervoor in aanmerking.

Gas inbouwen bij BV Agin
BV Agin is marktleider op het gebied van gasinstallaties. Het was het eerste erkende gasinstallatiebedrijf in Nederland. Daarmee zijn ze een toonaangevende en betrouwbare lpg-inbouwer. Prijzen van de installaties vind u hier.

Deze prijzen verdienen zich zeer snel terug door de voordelige brandstof. Autogas is overal verkrijgbaar en een stuk goedkoper dan benzine of diesel. De wegenbelasting gaat bij een auto-gasinstallatie iets omhoog en ook de onderhoudskosten stijgen wat doordat de auto zwaarder wordt. Maar met de nieuwste G3 installatie ontstaat er een subsidie op de wegenbelasting. Bij de inbouw van de gasinstallatie wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met ruimtebesparing. Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot de inbouw zoals de ruimte voor het reservewiel te gebruiken en het reservewiel onder de auto te hangen met behulp van een beugel.

Doordat gas de onderdelen niet smeert, er zit immers geen olie in gas, is het raadzaam om gebruik te maken van lpg additieven. Deze vertragen slijtage van de onderdelen. BV Agin kan in vele merken een gasinstallatie inbouwen waaronder Audi, BMW, Citroen, Saab, Volkswagen, Fiat, Ford, Mazda en nog veel meer merken. Neem vrijblijvend contact op of maak een proefberekening op de website en ontdek hoe voordelig het rijden op autogas is.

 

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer