Gas inbouwen auto

Rijden op gas is aantrekkelijk. LPG is in vergelijking met benzine en diesel en heel voordelige brandstof. Gas inbouwen in uw benzine-auto kan daarom lonen. Het inbouwen van een gasinstallatie is in de meeste gevallen mogelijk, zowel bij nieuwe als occasion benzine-auto’s. In de meeste gevallen zal er bij het inbouwen van gas in uw auto een G3-installatie worden geplaatst. Dit biedt, naast dat deze installatie zuinig omspringt met gas, het voordeel dat u voor uw auto met een G3-gastank korting korting kunt krijgen op de motorrijtuigenbelasting.

Wilt u gas inbouwen in uw auto? Ga dan op zoek naar een erkende LPG-installateur. Hiervoor bent u bij BV Agin aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de oudste erkende LPG-installateur van Nederland! Wij hebben al meer dan 57 jaar ervaring met het gas inbouwen in auto’s. Naast het inbouwen van gas voeren wij ook reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto uit. Bij ons kunt dus altijd met uw auto terecht. Kwaliteit vinden wij hierbij belangrijk, of het nu gaat om gas inbouwen van of controle of reparatie. Wij willen immers dat u op een prettige en veilige manier in uw gasauto kunt blijven rijden.

Dat we bij gas inbouwen in uw auto kwaliteit leveren betekent niet dat u bij ons meer betaalt dan elders. Integendeel, wij bieden gas inbouwen tegen de laagste prijs aan. Dit kan omdat wij gasinstallaties in bulk inkopen. Op die manier bieden wij hoge kwaliteit tegen de laagste prijs.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gas inbouwen van in uw auto? Neem dan contact met ons op! Wij kijken graag samen met u of gas inbouwen van in uw auto mogelijk is en wat hierbij voor u de beste keuze is.

Op dit moment hebben wij een actie lopen voor het inbouwen van een gastank:

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

LPG G3

LPG inbouw oldtimer

Review

  • OMVL installatie in Nissan Bluebird 1.6LX (1989)
    Na het aanvragen van een offerte kreeg ik binnen een uurtje een antwoord met daarin het type in te bouwen installatie (omvl) en een prijsopgave. Auto maandag gebracht en vrijdag opgehaald. Op woensdag was alles al ingebouwd behalve het mengstuk. Deze was nergens op voorraad en de eventuele levertijd zou 14 dagen bedragen. Vrijdagavond heeft...Lees meer