G3 lpg installatie inbouwen

G3 lpg installatie inbouwen

Van alle brandstoffen is lpg het goedkoopst. Lpg ontstaat tijdens de productie en behandeling van aardgas en aardolie. Rijden op lpg is erg voordelig. Vroeger was dit vooral voor zakelijke rijders interessant, maar tegenwoordig rijden steeds meer particulieren op deze brandstof. De moderne G3 lpg installatie staat voor derde generatie autogasinstallatie. Deze werkt zeer effectief en is beter voor het milieu. De G3 lpg installatie voldoet aan bepaalde wettelijke eisen. Hierdoor wordt er korting op de wegenbelasting gegeven. Dit maakt rijden op autogas nog aantrekkelijker. Daarnaast kent autogas nog meer voordelen. Zo is er altijd wel een tankstation in de buurt dat lpg verkoopt. Ook in het buitenland zijn er voldoende tankstations te vinden.

Voor alle auto’s vanaf 1995

De G3 lpg installatie is in 1995 geïntroduceerd. Alle auto’s vanaf dat bouwjaar kunnen dan ook voorzien worden van de G3 lpg installatie. Toch Is het ook mogelijk om in oudere auto’s een lpg installatie in te bouwen. BV Agin heeft hier een ruime ervaring mee. De G3 installatie maakt gebruik van de aansturingstijden voor de benzine injectoren. Deze wordt berekend door een boordcomputer. BV Agin bouwt de G3 installatie van het merk Vialle in. Zo is Vialle erin geslaagd om een lpg vloeibaar injectiesysteem te ontwikkelen. Wij installeren alleen de beste G3 installaties. Uiteraard wordt er altijd garantie meegegeven.

Het omslagpunt voor de G3 lpg installatie berekenen

Voor een nieuwe auto ligt het omslagpunt op ongeveer 12.000 tot 14.000 km per jaar. Voor tweedehands auto’s ligt dit omslagpunt veel lager, soms al vanaf 5.000 km per jaar. Dit heeft te maken met het feit dat de auto al grotendeels is afgeschreven. Alle merken auto’s komen in aanmerking voor een G3 lpg installatie. Deze installatie verdient zich snel terug door de lage brandstofprijzen. Dankzij de jaarlijkse korting van €273 op de wegenbelasting is het terugverdienmodel nog sneller dan vroeger. Onder de streep betaalt u gemiddeld €20 per maand meer aan wegenbelasting. Dit is door iedereen zo weer terugverdiend. BV Agin heeft al meer dan 57 jaar ervaring met het inbouwen van lpg installaties. Zo werden wij als eerste bedrijf als erkend lpg installateur aangewezen. Kwaliteit staat altijd voorop. Er wordt dan ook voor elke situatie naar de best mogelijke oplossing gekeken. Dankzij de lage prijzen voor installatie bent u bij BV Agin voordelig uit.

 

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Voordelig LPG rijden

LPG rijden met Mercedes

Review

  • LPG inbouw in Rotterdam
    In mijn gebruikte Subaru Forester met slecht 24.000 km op de klok hebben de heren bij Agin voortreffelijk een LPG G3 installatie ingebouwd. Onzichtbaar in de kuip van het reservewiel ligt een 64 liter tank met de vulopening keurig in de kunststof bumper weggewerkt. Na enig afstelwerk in de weken erna, loopt de auto goed...Lees meer